6/04/2014

Get to know Isaac


Jméno: Isaac
Bydliště: Indianapolis, Indiana, USA
Onemocnění: rakovina oka
Vzhled: hubený, dlouhý obličej, rovné světlé vlasy, tlusté brýle

“Come over here so I can examine your face with my hands and see deeper into your soul than a sighted person ever could.” 

Život před knihou:
O Isaacovi víme, že před začátkem knihy mu vyoperovali jedno oko a místo něho má skleněné, bohužel to vyloženě nepomohlo a nejspíš bude potřeba operace i druhého oka. Dalo by se říct, že Isaac je kamarád Hazel i před začátkem knihy a seznámením se s Gusem. Dobře kaarád je silné slovo, zhledem k tomu, že spolu nemluvili a komunikovali hlavně prostřednictvím povzdechů a obracením očí v sloup. Chodí s Monicou.

Ano i v tomto Get to know se objeví otázky ohledně této postavy :).

Co řekne Isaac Gusovi v první kapitole, když je Hazel nemůže slyšet?
   John toho neví o nic víc, než my jako čtenáři, ale nejspíš to bylo něco o tom, jak se Hazel podobá Caroline Mathers.
Opravdu existuje ta hra, kterou Isaac v knize hraje?
   Opravdu existují hry pro slepé, ale určitě nejsou tak úžasné :).
Byla to jenom ironie, že oslepl nebo to má něco společného s EYE-saac?
   Isaac se nejmenuje Isaac jenom proto, že se to tak v angličtině vyslovuje. Jmenuje se tak po biblické postavě, která také oslepla.

Jméno: Nat Wolff
Datum narození: 17.12.1994
Známé role: Řekla bych, že jeho první větší role byla ve filmu Šťastný Nový rok, kde hrál Waltera (film jsem neviděla, takže pouze sem píšu info z imdb.com). První film, kde jsem ho já viděla bylo Stuck in Love, kde hrál Rustyho (bratr Lily Collins) a tenhle film Vám všem můžu doporučit, protože má skvělé herecké obsazení, je vtipný, řeší se zde i závažná témata, no zkrátka se na to pdívejte :). Potom například ztvárnil syna Tiny Fey v Admission a příští rok si zahraje Quentiona Jacobsena ve zfilmování další Johnovi knihy-Paper Towns.


Jedno video i s Johnem :)

Dobře, dvě videa s Johnem :)).

zdroje: http://thefaultinourstars.wikia.com/wiki/Isaac, imdb.com, kniha The Fault in Our Stars, johngreenbooks.com, youtube.com




1 komentář:

  1. Isaac si ve Hvězdách stejně zasloužil víc prostoru! Přijde mi, že tam byl spíš jenom jako výplň a že si jeho příběh zasloužil trochu dovyprávět. :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...