6/03/2014

Jak můžete pomoci?


Právě proto, že rakovina patří k jednomu z témat knihy, rozhodla jsem se sepsat takový krátký článek, kde budou odkazy na jedntlivé charity, které pomáhají v boji proti tomuto onemocnění (omlouvám se našim sousedům, ale bude se jednat hlavně o české charity, protože s těmi slovenskými nemám žádné zkušenosti).

Asi jedním z nejznámější charit/akcí je AVON Pochod, který se zaměřuje na podporu žen s rakovinou prsu. Letošní pochod se uskuteční 14.6.2014 a více informací naleznete zde.

Z reklam asi většina Česka zná nadační fond Dobrý anděl, který pomáhá rodinám postižených rakovinou nebo jiným podobně závažným onemocněním. Jak nadace funguje se dozvíte zde.

Další vcelku známý projekt je Movember, který má upozornit na problematiku rakoviny prostaty. Za tímto projektem stojí Muži proti rakovině a více info o nich můžete najít tady.

Pro pomoc dětem s leukémií byla založena nadace po záštitou Venduly Svobodové Kapka Naděje.

Poslední charitu/nadaci, kterou zde uvedu je Rakovina věc veřejná, nadace pro výzkum rakoviny.

A to je ode mě pro dnešek všechno, kdybyste věděli o nějaké další nadaci ať už slovenské nebo české, neváhejte jí napsat do komentářů.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...