6/13/2011

About


About 
aneb vše, co by vás mohlo zajímat o blogu

Tumblr_lnvbkykgln1qb83jvo1_500_largeNoras-livres je blog založen v únoru 2011 se záměrem přiblížit čtenářům svět knih, jak jejich recenzemi, tak jejich novinkami a taky, abychom měly místo, kam psát naše postřehy z knih a názory na ně. Autorky má blog dvě, avšak skrývají se pod jedním pseudonymem, Nora Greyová.


  
Co čteme?
Preferujeme knihy psané ve stylu fantasy, nebo celkově knihy určené pro mladé. Do naších oblíbených knih také patří historické romány či normální romány.


  
V jakém jazyku čteme?
Jak již bylo napsáno, čteme jak v jazyce anglickém, tak českém..


  
Jak nás rozpoznáte?
Naše recenze jsou celkem lehce rozpoznatelné. Nebo alespoň ty nejposlednější. Každý se vyvíjí, i my s našimi recenzemi. Kdybyste v nich stále nenacházeli rozdíl, jedny jsou rozděleny do sekcí (např.), druhé naopak psány jako souvislý text (např.)


  
Kam napsat, pokud na nás máte dotaz či nějakou nabídku?
Nejlehčí možnost je napsat nám otázku do modrého chatovacího okna, které je v pravém menu, pod názvem Máte otázku? Ptej se… Pokud nechcete psát dotaz všem na oči, stačí se obrátit na oficiální mail blogu, verotla@seznam.cz


  
Píšete recenze pro nakladatelství?
Ano, příklady pár takovýchto recenzí máte v menu. Všechny pak naleznete pod štítkem RC review. Pokud máte o naši spolupráci zájem, ozvěte se na výše uvedený mail, verotla@seznam.cz


 

Tumblr_lajs13mtjq1qciek8o1_500_largeOtázky, které by mohly zajímat čtenáře, blogery:

  
Kde se toho o vás dozvíme víc?
V připravovaném článku Meet us


  
Kde najdeme knihy, které doporučujete?
Pod štítkem Doporučuji.


  
Chci si přečíst pouze recenze přeložených českých knih. Jsou nějak odděleny?
Ano, všechny recenze jsou pod štítkem Recenze, recenze na knihy, pouze v českém jazyce, najdete pod štítkem Knihy přeložené do češtiny


  
Chci si zkopírovat anotaci přeloženou vámi. Jsem nějak omezen/á?
Není žádný problém, ale chtěly bychom, aby u článku uveden zdroj, odkud jste anotaci okopírovali a dali nám nějakým způsobem vědět, jestli třeba máte v plánu okopírovat anotaci jednu, nebo víc.


 

Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně blogu, spolupráce, článků, typů, doporučení, napište na mail verotla@seznam.cz



 

1 komentář:

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...