8/06/2012

Eye Catching Special Edition (10)


 
Název knihy: Lies Beneath
Autor: Anna Greenwood Brown
Série: Lies Beneath
Díl: První
Speciálně zaměřeno na: mořské panny zabijáky (*ďábelský smích*) :)
Podívejte se na ni na: goodreads.com
Průměrné hodnocení na goodreads.com: 3,68 při 946 hodnoceních


Anotace (náš překlad):
Calder White žije v chladných čistých vodách Superiorského jezera, je jedniným bratrem v rodině vražedných mořských víl. Aby přežili, Calder a jeho sestry se živí energií lidí, ale toto léto je jejich hlavním cílem Jason Hancock. Viní Hancocka ze smrti jejich matky a nyní se konečně vrátil d svého rodného města. Hacock se ale bojí vody a tak se Calder musí pokusit svést Hancockovu dceru, Lily. Lehké - zvlášť když Calder hodně trénuje svůj šarm na nicnetušících dívkách. Jenom tentokrát Calder všechno pokazí: zamiluje se se do Lily a Lily se začíná domnívat, že na legendě příšery-v-jezeře je toho mnohem víc než si dokázala představit. A jeho sestry přestávají mít trpělivost.

Hodnocení obálky: Krásná. Nádherná. S mořskými pannami. Já si nemůžu pomoct, ale ta holka na obálce mi trochu z dálky připomíná Jennifer Lawrence :).

Úryvky recenzí (z goodreads.com):
Eunice (4 hvězdiček)
Let me just tell you this.Lies Beneath bylo fascinující a zajímavé čtení.Díky autorčině konceptu zlých mořských víl se mi příběh líbil mnohem víc. Určitě se děším na pokračování!
Reading Teen ( 5 hvězdičky)
Přečtěte si tuto knihu, poslechněte si tuto kniho. Každopádně mi poděkujete, tohle byl úžasný příběh a líbilo se mi jak mořské panny byly vykresleny jako zlý zabijáci. Jestli myslíte "Malou Mořskou Vílu"...tak to je sladké, ale budete hodně překvapeni!
 

Celkový první dojem (aneb proč by zrovninka Vás měla kniha zaujmout?): Protože pokud se Vám nelíbí představa mořských víl, které si zpívají a jsou až moc šťastně, tak Lies Beneath budete milovat, tady se totiž vraždí.


1 komentář:

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...