5/28/2012

Eye catching (10)


Kniha týdne:
A Midsummer’s Nightmare
Autor:
Kody Keplinger
Série & Díl:
X
Vydáno v češtině:
Ne
Oficiální stránky knihy:
Eye-catching:
 Anotace, autorka
Anotace  (náš překlad)
Whitley Johnsonové vysněné prázdniny s jejím rozvedeným tátou se rychle stanou noční můrou. Zrovna potkala jeho snoubenku a její děti. Její syn? Whitleyina známost na jednu noc z promoce. Prostě skvělé. Ještě hůř, ona vůbec nezapadá do obrázku dokonalé rodiny jejího táty. Tak se Whitley odlučuje. Chodí na party. Hodně často. Tak často, že si nevšímá všech dobrých věcí, které má pod nosem : malou sladkou nevlastní sestřičku, která je asi tak jediným člověkem, kterého kdy měla ráda, nejlepšího kamaráda (i když Whitley tvrdí, že si "nedělá" kamarády) a hodně hezký kluk, který není její nevlastní bratr...alespoň prozatím. Bude zapotřebí všech tří, aby pomohli Whitley se přenést přes svou zlost a začít skládat kousky své rodiny dohromady.
Úryvky recenzí:
Wendy z Mocca Latté reviews (4 hvězdičky)
Midsummer’s Nightmare, překvapivě, bylo kompletně jiné než ostatní tituly, které jsem od Kody Keplinger četla. Midsummer’s Nigtmare obsahuje docela problémovou protagonistku, mladou dívku, která stále bojuje s rozvodem jejích rodičů, zatímco se snaží uchopit něčeho skutečného.


Autorka:
8.8. 1991
·                     A Middsumer’s Nightmare je její třetí kniha
·                     Vyrostla v Kentucky
·                     Její první publikovanou knihu, The Duff, napsala během posledního ročníku střední školy
·                     Má ráda thajské jídlo, Conversky a až moc televizi
Autorčina stránka:

Proč?
Na tuhle knihu čekám od té doby, co jsem si přečetla Shout Out a zamilovala se do její další knihy. Je mladá a umí psát  - skvělá kombinace. Kodyiny knihy miluji a rozhodně stojí za Vaši pozornost. Nejedná se o žádné naivní knihy s naivní hrdinkami – všemi její postavy, se kterými jsem se zatím setkala byly realné a uvěřitelné. A ten její styl psaní. Na její knihy nedám dopustit a věřím, že ani Midsummer’s Nightmare mě nezklame.



1 komentář:

  1. Ja som od Kody ešte nič nečítala, ale jednoducho to musím napraviť.=)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...