4/18/2012

We love love - první seznámení

We love love

Pokud sledujete naši facebookovou stránku, mohli jste se na ní vidět banner hlásající We love love, očekávejte v květnu. Stejný banner můžete najít i v sekci Projekty – budoucí na našem blogu. Takže… o co se vlastně jedná?

Květen – měsíc lásky

Byl pozdní večer-první máj- večerní máj - byl lásky čas
Ne, nebudu Vám tady recitovat Máchu. Ale přesně takhle jsem na tenhle projekt přišla. No takhle, a ještě při slintání nad Shooting Stars. V měsíci květnu jsme se totiž rozhodly zaměřit na knihy o lásce. A ve kterém žánru se tento žánr vyskytuje nejvíce? No v conemporary a zároveň v chick lit.
Pro conemporary jsme se rozhodly hlavně proto, že je tam většinou hlavním tématem láska (což je asi jasné), ale i díky tomu, že se poslední dobou o chick lit moc nemluví, což je škoda, protože v tomto stylu se objevuje mnoho úžasných knih, které by Vám neměly ujít a za poslední dobu jich také hodně vyšlo.

Během čtyř květnových týdnů (každý týden je zasvěcen jedné knize) Vám prvotně představíme čtyři knihy ze žánru contemporary a chick lit (ve speciální edici eye catching) a recenze na ně.  A to není vše – také Vám vysvětlíme, co to conemporary vlastně je, nebo Vám představíme skvělé knihy, které si prostě musíte přečíst. A možná by se tu mohla objevit i nějaká ta soutěz pokud byste měli zájem :D 

 Seznam plánovaných článků již brzy!
Tak doufáme, že se těšíte! 


5 komentářů:

  1. To se mi zdá jako moc zajímavý nápad a jsem zvědavá na všechny články. Avšak budu vážně ráda, pokud pak v nějakém tom článku vysvětlíte co to to conemporary vlastně je, jelikož já jsem neználek a tohle slůvko slyším poprvé :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda! :) Líbí se mi to, a těším se :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...