4/20/2012

The Tribute Games - Rozhovory



Rozhovory

Všichni Splátci právě netrpělivě očekávají kolik získali bodů. My jsme také zvědaví, tak co, jak si vedli?
První kraj-Luxus
jméno : Silken Velvet
body: 11

Druhý kraj- Kamenictví
jméno: Allia Morrow
body:10

Třetí kraj- Technologie
jméno: Trap Wire
body: 8

Čtvrtý kraj-Rybaření
jméno: NaSaŠí Jackson
body: 11

Pátý kraj- Energie
jméno: Electra Stormage
body: 7

Šestý kraj-Transport
jméno: Salewa Tanja DiLaurentis
body: 9

Sedmý kraj-Dřevařství
jméno: Loretta Immerson
body: 10

Osmý kraj-Textilie
jméno: Cotton Needle
body: 7

Devátý kraj-Obilí
jméno: Rhianna Black
body: 9

Desátý kraj-Dobytek
jméno: Jura Voplejtval
body: 11

Jedenáctý kraj-Zemědělství
jméno: Apple Tree
body: 5

Dvanáctý kraj-Těžba
jméno: Coal Newt
body: 3



Tento rok má Caesar Flickerman úžasnou zlatou paruku s rtěnkou, stíny a sakem stejné barvy (poznámka autora: vypadá jako velká zlatá cihla). Na pódiu si ví rady, s publikem to zkrátka umí.
Silken Velvet se představil jako moc milý a hlavně chytrý, všichni by se ho měli v Aréně bát. Allia a NaSaŠí se ukázaly jako elegantní a krásné dívky, které by vás dokázaly zabít bez mrknutí oka. Kdyby se spojili dohromady, byli by neporazitelní, ale nebudeme jim přeci radit :). Kdo také překvapil, byl Jura, který ve svém černém saku vypadal opravdu, jak to říci...neodolatelně? Kapitolské dámy nad ním omdlévaly, na to jak se při otevíracím ceremoniálu moc do pamětí nezapsal, teď určitě nějaké své fanoušky má. Kdo se ovšem řítí do hlubin zapomění je Apple Tree a Coal Newt, kteří neměli ani vysoké hodnocení a bohužel ani v rozhovorech neupoutali pozornost. Loretta, Rhianna a Salewa jsou dívky, které vsadily na vtip a opravdu to na diváky fungovalo. Electra Stormage to zase umí s publikem, které jí na konci rozhovoru doslova leželo u nohou. Cotton Needle a Trap Wire jsou splátci, o nichž nevím co si máme myslet, ani nezaujali ani nebyli vyloženě strašní, no uvidíme, třeba to je taktika a nakonec to bude jeden z nich, který se přestěhuje do vesnice vítězů.

Tak co, kdo je váš favorit?

Příští týden se podíváme do Arény.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...