4/16/2012

Eye catching (9)


Kniha týdne:
Hello,Caller, This Is Chloe
Autor:
Shelley Coriell
Série & Díl:
X
Vydáno v češtině:
Ne
Oficiální stránky knihy:
Eye-catching:
Obálka, anotace
Anotace  (náš překlad)
Chloe Camden má velké srdce a ještě větší sbírku vintage bot. Její život je fajn… dokud její nejlepší kamarádka proti ní neotočí celou školu a její školní poradce nezastaví její projekt pro třetí ročník. Donucena vzít si smysluplný projekt, aby prošla třeťákem, se Chloe  přidá ke školnímu rádiu, kde ostatní studenti ne vždy oceňují její jedinečný styl. Vyloučena ze společnosti svou bývalou kamarádkou a potýkající se s mentálním zhoršením milovaného Grama, osamělá Chloe skončí hostující v call-in show, která dá stanici tak potřebnou publicitu a na konci i pěkné potíže. A také se spřátelí s radio technikem a samotářem Duncanem Morrem, tiché duši s romantickým srdcem. *On and of the air, Chloe řeší lásku, osamělost a bolestné životní lekce, jak dává její velké srdce radiové stanici a podivínům, kteří mu říkají domov.
Úryvky recenzí:
Hannah z Paperback Treasurs (3 hvězdičky)
U Tady jsou věci, které jsem milovala a nenáviděla na Welcome, Caller, This Is Chloe – má to zábavnou zápletkou a složité vedlejší postavy, ale hlavní postava a zápletka mi moc nesedly. Je to rychlé a vtipné počtení, ale nic víc.

Autorka:
  • Welcome, Caller, This Is Chloe je její debut
  • Když nepíše, peče velmi kalorické dezerty
  • Od roku 2005 začala vážně psát a snažila se prodat knižně-dlouhou fikci
Autorčina stránka:
http://www.shelleycoriell.com
Proč?
Ta kniha vypadá prostě skvěle. Podle obálky, podle anotace. I když nedostává nejvyšší hodnocení, mám neskutečnou chuť si jí přečíst, co nejdříve to půjde. Poslední dva dny nad ní neustále brousím na bookdepository. Ta obálka je prostě super! Pořád na ní musím koukat. A pořád si pročítávám anotaci. Asi potřebuju pomoc. Ale fakt se nemůžu dočkat, až se mi dostane do rukou.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...