3/05/2012

Eye catching (4)

Kniha týdne:

Born Wicked    

Autor:

Jessica Spotswood

Série & Díl:

The Cahill Witch Chronicles, díl první

Vydáno v češtině:

Ne

Oficiální stránky knihy:

http://www.jessicaspotswood.com/books.php

Eye-catching:
Nádherná obálka, velmi slibná anotace, vysoké hodnocení

Oficiální trailer (v angličtině)



Vlastní překlad anotace:

Všichni vědí, že Cate Cahill a její sestry jsou výstřední. Příliš krásné,příliš samotářské a pro jejich vlastní dobro až příliš vzdělané. Ale pravda je ještě mnohem horší – jsou čarodějnice. A pokud je jejich tajemství odhaleno kněžími Bratrstva, znamenalo by to azyl, vězení nebo předčasný hrob.

 
Předtím, než její matka umřela, slíbila Cate chránit své sestry. Ale s šesti měsíci na rozhodnutí mezi sňatkem a Sesterstvím, možná nebude schopna dodržet své slovo… zvláště poté, co objeví deník své matky, odhalující tajemství, které by mohlo znamenat zničení její rodiny. Odhodlaná najít alternativy k jejich osudu, Cate začíná prohledávat zakázané knihy a ptát se nových rebelujících kamarádků, vše zatímco se účastní čajových dýchánků, šokujících žádostí o ruku a zapovězené romance s nevhodným Finnem Belastrem.

 
Pokud je to, co její matka napsala pravda, tak Cahillova děvčata nejsou v bezpečí. Před Bratrstvím, před Sesterstvím – ani sami před sebou.
Úryvky recenzí:

Lilly bear – reakce na goodreads (5 hvězdiček)

Tahle kniha je bech-deroucí.

 

Wendy Darling – recenze na goodreads (3 hvězdičky)

Pro mě tam prostě není toho čarování dost, nicméně, tahle kniha se zdá být velmi silně soustředěna na romantiku.

 

Autorka:

*3.5.1980

  • Jessica miluje knihy, jógu, čaj, růžovou barvu, stolní hry,divadlo a zvonění zvonů jednou za hodinu.
Autorčina stránka:

http://www.jessicaspotswood.com/

Proč?

Jenom se podívejte na tu obálku! Je naprosto dokonalá. Pokaždé když ji vidím, se mi zatají dech. A ta anotace – ach. Tohle, dámy a pánové, je pravá eye-catching kniha. Nejdříve Vás zaujme obálka, přičemž si následně nedočkavě přečtete anotaci a nemůžete se dočkat, až si knihu přečtete. Na goodreads má zatím velmi vysoké hodnocení, tak jsem zvědavá, zda-li bude hodnocení i obálka kvalitě odpovídat.

Další knihy v sérii:

Není známo, jak se další díly jmenují, či jejich obálky.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...