1/20/2012

Hunger Games Movie Information (7)

Po týdnu jsem tu zase s HGMI. Bohužel už nám skončila série Annie a Finnick a já se bála,že nebudu mít co psát a že článek bude prázdný,ale naštěstí se kolem HG stále něco děje, takže tenhle týden nevím co bych napsala jako první.

Začnu u videí, tady je parodie na Grenade od Bruno Marse s textem k Hunger Games. Je to vlezlá písnička a já si jí jeden den neustále zpívala.Škoda, že ta holka je blondýna.Ještě musím upozornit,že video obsahuje SPOILERY NA ARÉNU SMRTI TZN. HG1!!!!!!

Dále se na internetu objevily nové fotky z HG a...nový plakát!!!!!!!!!!

Katniss a Peeta těsně před zapálením :)
Na fotce jsou nejhezčí Peetovy nohy :)
Stará fotka,ale pořád jsem jí zapomínala dávat do HGMI
Kvalitnější verze fotky,kterou jsem sem už jednou dávala

Ke koupi jsou řasy Effie, já je prostě miluju
K sehnání jsou taky laky z Kapitolu

Vyjde taky kniha o autorce Hunger Games-Suzanne Collins

Také se objevila stránka Capitol Couture. Až někdo zjistíte heslo,dejte mi prosím vědět.
Teď čas na citáty:
"Just because you come from District 12 is no excuse to ignore you." -Haymitch
 "Tuck your tail in, little duck." - Katniss
“It isn’t in my nature to go down without a fight, even when things seem insurmountable.”                                      -Katniss 
Peeta: "I do the cakes at home, for the bakery."Katniss: "If only you could frost someone to death." 
"Each time I wake, I think, 'At last, this is over,' but it isn't." - Katniss
Konečně jsem pořídila kvalitnější fotky z  Anděla a tady jsou. Jo málem bych zapomněla..když jsme s druhou Norou byly na Sherlocku Holmesovi 2 viděly jsme...trailer na HUNGER GAMES!!!!!!!!!ano musím přiznat, že jsem se málem rozbrečela štěstím.Byl s titulkami a na konci bylo, že premiéra bude opravdu 22.března a film se bude jmenovat Hunger Games:Aréna Smrti.Takovou radost jsem už dlouho neměla.




Jo samozřejmě nesmím zapomenout recept.Dneska sem dám video, kde se pečou sýrové kousky podle Peety.Chci vás předem upozornit,že video je v angličtině.Slibuji, že se polepším a příště sem dám něco přeloženého.Chci také upozornit,že recept je složitější než byl ten minulý :).



 Zvládla jsem to i bez Finnicka a Annie. Kdybyste chtěli přeložit citace,napište do kometářů a já překlad přidám. Jsem moc líná,abych to udělala rovnou.Příští týden jsem tu znovu s HGMI.




zdroje: můj úžasný foťák v mobilu, facebooková stránka Hunger Games filmu, youtube.com, mockingjay.com, hungergamesmovie.org




3 komentáře:

  1. Na mockingjay.com bylo jednou heslo ke Capitol Couture, a to #lookyourbest :).

    OdpovědětVymazat
  2. Všichni kdo chcete do Capitol Couture napište heslo #lookyourbest , otevře se vám stránka kam budete moct zadat váš email, aby vám přišlo upozornění až se to spustí.Ještě jednou bych chtěla poděkovat Nikki za heslo. Opravdu moc děkuju.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...