11/27/2011

Cteni na zasnezene vecery (1)


 Vymyšleno Veeee a Sue , jde o to zapsat své myšlenky při čtení knihy
Týden první
-
27. listopadu - Ach! No, Meghan, v tuhle chvíli bych asi taky byla pěkně breathless <3
28. listopadu - Dneska jsem přečetla jen 20 stránek, což je mimochodem dost ubohé, neboť jsem měla volné odpoledne. Jde to se mnou z kopce.
29. listopadu - Přestaň civět na to Shatter me! Přestaň civět na to Shatter me! Nějak nejsem schopná se soustředit na četbu...
30. listopadu -Dneska jsem četla snad stokrát několik stránek, furt a furt dokola... ach ten sešit z biologie :/
1. prosince - Hahaha.... dneska jsem zhřešila! Nakoupila jsem 4 knihy a dvě z nich přečetla O:) 
2. prosince - Jsem ráda, že žiji. V hlavě mi duní, rýma velká a neschopnost se na něco soustředit. Tak aspoň projíždím oblíbené pasáže VA ( v angličtině, mimochodem. Jsem neodolala a musela si koupit VA v angličtině. Kdybyste viděli jak na mě knížka smutně koukala) 
3. prosince - Nic. Přečetla jsem velké nic. Stěhovali jsme se do nového bytu, takže jediné, co jsem dělala bylo dívání a přenášení knížek, ale jejich čtení?

1 komentář:

  1. :D Jó, to mě docela pobavilo... :D Sešit z biologie.. :D
    Psát si každý den jako do deníčku, na co jsem myslela u četby? :D No to nevím. Nevím, jestli se dá komentovat každá kapitola.. :) navíc jsou dny, kdy člověk čte víc a kdy, kdy na to prostě nemá vůbec čas. :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...