9/18/2011

Posuď knihu podle obalu (17)


Kniha: Měsíční oko

Autor: Libba Brayová

Anotace:

Mnohavrstevný, ambiciózní román spojující historii, romanci, napětí, humor a magii v dokonalém celku, který ocení široké spektrum čtenářek, nejen těch dospívajících. Tajemný příběh z viktoriánské Anglie se odehrává na dívčí škole, kam po záhadné matčině smrti přijíždí z Indie šestnáctiletá Gemma Doyleová, aby se zde naučila vybraným způsobům. Musí se vyrovnat nejen s lekcemi francouzštiny a tance, ale i s nevraživostí ostatních dívek, která se však promění v přátelství doslova na život a na smrt, když Gemma objeví své skryté schopnosti. Záhadná Gemma, odvážná Felicity, chytrá Ann a krásná Pippa vytvoří nerozlučnou čtveřici, chtějí si splnit své sny a zároveň odhalit tajemství strašidelné školy. Gemma však zároveň odhalí i věci, které by nejraději nevěděla...

  Názor: Nějak nevím, jestli se mi ta obálka líbí. Ten nápis v tom rámečku, ten je vážně pěkný, i ta sytá zelená okolo té holky, ale ta holka. Já nevím. Nemám moc ráda, když je na obálce obličej. Nelíbí se mi to, protože vás to nutí myslet si, že dívka na obálce je hlavní hrdinka a pak nemáte možnost, představit si je podle popisu, protože vždy, když knížku zavřete, vykoukne na vás ta, co je na obálce. Ta holka se mi tam prostě nelíbí. Měli jí uříznout obličej. Ani nevím, jestli v té obálce vidím nějakou symboliku. Možná to nějaký skrytý význam má, nemohu posoudit, ale nevím. Tahle obálka je tak 50 na 50.



Toto meme vymyslela Syki, více informací na jejím blogu :)

3 komentáře:

  1. Ona má Gemma v knize myslím zrzavé vlasy :D

    OdpovědětVymazat
  2. Syki: Aha... :D Tak to už fakt nevím, co k té obálce říct

    OdpovědětVymazat
  3. Obalka se mi moc nelibi, ale knizka vypada dost zajimave. Teda hlavne se mi libi, ze se to odehrava v Anglii! :))

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...