7/14/2011

Harry Potter week - info


Harry Potter week
18.-24.7.
Vzdejte s námi poctu největšímu kouzelnickému příběhu všech dob!


Jak jistě mnozí víte, ze 13. na 14.7. 2011 byla premiéra druhé části posledního dílu Harryho Pottera, největší kouzelnického příběhu pro mladé všech dob. Harry Potter s námi začínal jako jedenáctiletý chlapec ze Zobí ulice č.4, který dostal dopis s pozvánkou do Bradavic, školy čar a kouzel. Prožil s námi rok co rok jeho studia a rostl s námi. Spoustě lidí byl Harry Potter kamarád. Spoustě lidí přirostl k srdci a spoustě lidí zůstane v paměti navždy. Týden od 18.-24.7. jsme se rozhodly zasvětit chlapci, který přežil. Chlapci s jizvou ve tvaru blesku.

Co můžete očekávat?

7 dní, 7 knih, 7 recenzí

Každý den bude zasvěcen jednomu dílu, bude zde recenze, bude zde rozebrána nějaká část světa Harryho Pottera a nějaká část, která souvisí s filmy, s knihami, s jejím vydáním.

Chcete se přidat?

První co bychom chtěly říct, že se nejedná o žádné meme, pouze o náš nápad vzdát poctu HP. Ale pokud chcete přidat nějaký článek, musíte nám dát vědět na mail (verotla@seznam.cz) a my Váš článek publikuje pod vaším jménem, či přezdívkou. Samozřejmě můžete se na svém blogu zmínit o tomto týdnu, ale obě dvě Vás žádáme, abyste to neprezentovali jako Váš nápad. Což v překladu znamená, NEJEDNÁ SE O MEME, a ještě jednou vás žádáme, že pokud uděláte něco podobného, laskavě tam udejte aspoň zdroj, který vás inspiroval. Protože myslím, že aspoň to nám dlužíte, neboť nemá páru, jakou přípravu tenhle týden dal .





4 komentáře:

  1. To je skvělý nápad. :) Určitě se připojím...

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi to líbí! :) A taky jsem nad něčím podobným přemýšlela.. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě je Harry Potter láska navěky. Budu své děti nutit číst ty zastaralé trapárny jako je kniha, budu je mučit, aby se dívali na roky staré filmy, ale mě to bude fuk. Harry Potter podle mě bude bavit pořád. Přidala bych se, kdybych měla čas takhle o prázdninách, ale bohužel budu na táboře a budu ráda, že se vůbec dostanu do kina. :) Ale každopádně skvělý nápad.

    OdpovědětVymazat
  4. Yanny: Naprosto s tebou souhlasím, možná padnu v nemilost u svých dětí, ale kdyby si je nepřečetli a filmy neviděli, zemřeli by by blbí...Láska na celý život...obdivuju Rowlingovou

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...