7/08/2011

Filmy

Ze 13. na 14. bude premiéra Harryho Pottera a Relikvií smrti 2. část. Britská premiéra byla už 7.7.! Taky se už těšíte jako já?!



Taky se můžeme těšit na nové zpracování Jany Eyrové s Judi Dench, která film uvedla na filmovém festivalu v Karlových Varech.
Tady je trailer:

5 komentářů:

  1. Ježíší, na Harryho se těším fakt moc! :)) Už mám i na 14. zamluvené lístky! :) Fakt se těším na to, až v kině budu brečet. :)

    OdpovědětVymazat
  2. tý vado, já taky ;) já mam lísky až na 16.7 ale i tak... jsem natěšená jak sáňky v létě ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Neviem sa dočkať !!!! :D Včera som pozerala pár webclipov, lebo som to už nevydržala.. dovčera som nevidela okrem trailera ani jediný. :D Hoci neviem, či pôjdem hned 14steho ale viem, že či skôr alebo neskôr pôjdem. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky máme lístky zamluvené na půlnoc a nedočkavostí málem nedýchám. Už se vidim v kině jak budu brečet, vždyť je to poslední díl!!!! Můžu se jenom modlit, aby Rowlingová napsala ještě něco...

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám lístky zamluvené až na 16.7. ale už teď se těším jak malé děcko... :D Už se vidím, jak budu při závěrečných titulkách brečet (a počítám i s tím, že možná i ještě před nimi).

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...