3/22/2011

SOUPEŘKY NA SMRT A NA ŽIVOT - Martina Navrátilová, Liz Nicklesová

V Paříži právě probíhá neoficiální mistrovství světa na antukových dvorcích Rollanda Garrose.Bývalá tenisová šampionka a dnes špičková sportovní terapeutka Jordan Mylesová je na recepci v honosných sklenících Global Sport svědkem brutální vraždy.Díky své neochvějnosti pomalu odkrývá nechutné intriky jedné sportovní agentury.

Vyhodnocení: Je zvláštní, že knihu napsala češka a přesto je přeložená českým předkladatelem. Všichni si musí myslet, že každý si tu knihu koupil kvůli Martině Navrátilové a příběh nebude stát za nic. Opak je pravdou. Samozřejmě, že to jméno prodává, ale kniha he plná nečekaných zvratů. Na začátku máte své podezření a čekáte až na to přijdou i v té knížce, ale nakonci to dopadne úplně jinak a vrahem je postava, kterou máte zafixovanou jako zranitelnou a milou. Prostě rozuzlení je geniální. Je to výborně napsané. Myslím, že je i první díl, ale nejsem si jistá jak se jmenuje. No každopádně je to dobrá česko-americká detektivka, která skvěle popisuje dvorce a svět sportovních agentur. Určitě si to přečtěte. Stojí to za to.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...