2/18/2011

Škola Noci - P. C. Cast, Kristin Cast

Hmm. Co k těm knížkám říct? Byly tu i horší i když ne moc...
Charakteristika hlavní postavy : Zoey Redbirdová - "cudná" dívka
je šíleně moc vyjímečná, jedinečná a všichni ji obdivujou...umí ovládat pět živlů, jako jediné mládě má vybarvené znamení, po celym těle má ornamenty, které ráda ukazuje kterémukoliv klukovi (i muži).

Zoey Redbirdová je označená za upírku. Tím se její život obrátí vzhůru nohama.  Rodiče jí nechtějí znát a ona nalézá útočiště u své babičky. Ta ji odvádí do Školy Noci. Kde nalézá hodně kamarádů, které o pár dílů později podvede tím, že jim lže a oni se na ní naštvou. Zamiluje se do Erica, ale furt za ní dolézá její bývalý kluk Heath, který asi v sedmym díle zemře. Ona miluje kdejakýho kluka. Ona navíc je vždycky ta, co zachrání den!!!

Doporučení: Pučujte si tuto knihu leda tak v knihovně nebo si rozdělte sérii s kamarádkou a kupujte to napůl. Ty peníze za to prostě nestojí.
První díl se mi líbil (až na pár vyjímek). Druhý špatný, potom to jde se sérií hooodně z kopce.
Dávám jednu hvězdičku za začátek prvního dílu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...