2/20/2011

Desires of the dead - Kimberley Derting (The body finder #2)

Desires of the dead - Kimberley Derting (The body finder #2)

Pohřešování mrtví volají Violet. 
Chtějí být nalezeni.

Violet může cítit ozvěny těch, co byli zavražděni a zachytit otisky na jejich vrahovy. Jenom její nejbližší ví co umí,ale když objeví tělo mrtvéh chlapce upozorní na sebe FBI, která ohrožuje její dosavadní způsob živoat.

Jak se Violet snaží udržet svojí morbidní schopnost tajnosti, ani si nevšime,že se stane objektem nebezpečné posedlosti. Normálně by se obrátila na svého nejlepšího přítele Jaye,lae teď, když jsou oficiální pár, se zdá,že se pravidla jejich vztahu změnila. A když Jay tráví více a více času se svým novým kamarádem Mikem, má Violet až moc času přemýšlet nad tím co se zvrtlo. Ale když vyplní to prázdno tím,že se ponořuje do Mikovi tragické rodinné historii, objevuje tajemnou pravdu ,která by mohla všechny uvrhnout do nebezpečí. 

Anglická verze: Ano
Česká verze: Ne
Stav: Čte se ( přečteno 54%) - chcete číst mé náhle postřehy a pocity po jednotlivých částech knihy? Koukněte na naši goodreads stránku :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...