7/01/2012

Keep your mind open: seznámení


Zdravím, naši milí (a doufáme, že i věrní) čtenáři! Pokud sledujete stránku nesoucí název projekty, dozajista jste si všimli, že se tam vyskytují ikonky na tři projekty. Dva z nich již už proběhly a třetí nás právě čeká. A jaký to nese název? No přeci Keep your mind open

Keep your eyes open v překladu znamená Měj mysl stále otevřenou . A to z důvodu, že se projekt bude primárně zaměřovat na to, co by vlastně ani nemělo existovat a abyste si toho mohli všimnout, musíte mít mysl neustále otevřenou. O čem to mluvím? No přeci o těch  našich oblíbených tajemných bytostech. Abych to teda upřesnila, zaměříme se na upíry, čarodějnice, mořské panny a v závěru se zaměříme na pohádky.  Každému tématu věnujeme dva týdny.
 
Tento projekt se od dvou předešlých (We love love a Different worlds) liší délkou svého trvání – bude totiž trvat od začátku července do konce srpna, tedy celé prázdniny. A co můžete od tohoto projektu čekat?

Jako vždy, každý první den v týdnu se zde objeví Eye catching, které nám představí knihu týdne. Následně se během týdne objeví recenze na knihu, se kterou jste se seznámili a dokonce Vám představíme, jaké knihy či autory bychom Vám rozhodně doporučili. Pokud máte nějaké dotazy, nápady či doporučení (jako například knihy, které bychom podle Vás rozhodně neměli opomenout), dejte nám vědět na mail (verotla@seznam.cz)

Doufáme, že se těšíte stejně jako my!


2 komentáře:

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...