7/23/2012

Eye Catching Special Edition (8)



Název knihy: Audrey's Guide to Witchcraft
Autor: Jody Gehrman
Série: název série zatím není znám
Díl: První ?
Speciálně zaměřeno na:čarodějnice
Podívejte se na ni na: goodreads.com
Průměrné hodnocení na goodreads.com: 4.33 při 6 hodnoceních




Anotace (náš překlad):
Zamilovat se, upéct kouzelný dort, bojovat se zlým zaklínačem - to všechno zahrnuje den Audrey Oliverové, sedmnáctileté čarodějky ve výcviku. Když její matka zmizí a její dvacetiletá čarodějnická sestřenice se najednou objeví, Audrey ví, že se stalo něco hodně špatného. Teď je na ní, aby co nejrychleji zlepšila své kouzelné schopnosti, než všechno co miluje, je zničeno mudrcem, který je nějak zvláštně spojen s tajnou minulostí její matky.

Hodnocení obálky: Mě se ta obálka líbí. Podle mě se hodí k příběhu a ty šaty jsou krásné. Líbí se mi také písm, hlavně Witchcraft :)
 
Úryvky recenzí (z goodreads.com):
Fi (3 hvězdičky)
YA kniha, kterou si užijete. Poslední kapitoly jsou mírně uspěchané a popletené, ale to nevadí pokud to bude série.
Chris  ( 5 hvězdiček)
Opravdu doufám, že to bude série, protože se moc těším na to, jak bude příběh pokračovat! Tohle je úžasná YA paranormal kniha, která má rychlý spád a je plná sympatických postav, keré vás nutí číst dál.

Celkový první dojem (aneb proč by zrovninka Vás měla kniha zaujmout?): Pokud jste měli rádi knihu Babe in Boyland, nebo přesněji líbil se Vám styl psaní, protože tato kniha je od stejné autorky. Taky kvůli obálce a nebo třeba proto, že budete jedni z prvních, kdo si knihu přečtou :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...