4/13/2012

The Tribute Games: Zahajovací ceremoniál


Zahajovací ceremoniál


Po dvoudenní cestě jsou už všichni splátci v Kapitolu a přípravy na Zahajovací ceremoniál jsou v plném proudu. Stylisté nejspíše právě v tuto chvíli ukazují svým svěřencům své šaty ve kterých se představí Kapitolu. Všichni už se nemůžou dočkat.
Přesně v sedm hodin večer se otevírají dveře Kosmetického centra a ven vyjíždí Splátci v oblecích, které jsou laděny k zaměření jejich kraje. Silken má na sobě sako ze sametu, návrháři se nejspíše inspirovali v jeho příjmení. Allia Morrow má šaty v barvě kamene a vypadá to, že některé úlomky má zamotané ve vlasech. Trap na sobě má zase něco co vyhlíží jako kusy drátů, jak nápadité. NaSaŠí plavou ve vlasech ryby a to doslova, šaty má pošité šupinami, které odráží světlo a vytváří tak moc pěkný třpytivý efekt.Elektře Stormage zase světélkuje kombinéza, tato dáma je rozhodně z 5.kraje. Salewa vypadá přímo úchvatně v těch bílých šatech, bohužel nemůžeme najít jakoukoliv spojitost s 6.krajem,ale na druhou stranu doprava opravdu není nejlepší námět. Lorreta ve svých hnědých krátkých šatech přímo září. Stylisté té dívky rozhodně ví, jak nalákat Splátce. Cotton ve svém saku z různých textílií nevypadá zrovna nejlépe, ale byli tu i horší. Rhianna má šaty v barvě obilí a musíme podotknout , že by to možná chtělo něco do vlasů. Jura je oblečen do zvířecích kůží. Doufáme, že to nebyly žádné vzácné druhy :). Tak tohle je naprosté společenské znemožnění, Apple Tree je oblečen jako Jablko! Tak tohle ovoce Kapitolu rozhodně nechutná. Na závěr do ulic Kapitolu vjíždí Splátce z dvanáctého kraje. On je oblečen jako horník! Tak toto je vrchol. Snažně Vás prosíme, vyměňte někdo stylisty Dvanáctky.
Prezident Snow potom pronesl svou řeč, která všechny uchvátila a všichni jsme tleskali ve stoje.

Splátce nyní čeká čtyřdenní výcvik, kde se pokusí nasbírat zkušenosti do Arény. Poslední den budou mít také soukromé trénink s Tvůrci Her, kteří je poté obodují , jeden splátce může maximálně získat 12 bodů, také vás zajímá, kdo dostane kolik bodů? Už máte svého favorita?

Příští týden se dozvíme výsledky a ohodnotíme jejich rozhovory.

May The Odds Be Ever In Your Favor!

5 komentářů:

  1. Tenhle projekt mě baví snad víc, než originální HG. Jura a Jablíčko mě dostávali do kolen. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, taky mě projekt nadchl. :)
      btw. si už ani nepamatuju, že jsem ho oblékla do nějakých kůží, chudák :DD

      Vymazat
    2. Jsem ráda, že se vám projekt líbí a tobě (DominikaCouf) se omlouvám, ale to byli stylisté 10. kraje co ho tak oblékli :)...dobře, tak jsem to byla já, ale nebylo to se záměrem ho zesměšnit, já ho pouze chtěla obléknout tématicky k jeho kraji...slibuji, že na rozhovorech mu to bude slušet :)

      Vymazat
    3. vpohodě, já jen že jsem si to právě moc neuvědomovala :D jinak samozřejmě zasloužíš pochvalu, že sis s tím tolik vyhrála ;))

      Vymazat
    4. děkuju jak za pochopení, tak za pochvalu a ještě jednou zopakuju, že mu to na rozhovorech bude slušet :).

      Vymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...