4/09/2012

Eye catching (8)

Kniha týdne:
Pizza, Love, and Other Stuff That Made Me Famous
Autor:
Kathryn Williams
Série & Díl:
X

Vydáno v češtině:
Ne
Oficiální stránky knihy:
Eye-catching:
Obálka, anotace
Oficiální trailer (v angličtině)
Anotace  (náš překlad)
Šestnáctiletá Sophie Nicolaides byla prakticky vychována v kuchyni její rodiny Italsko-řecké restaurace, Taverna Ristorante. Když se ji její najlepší kamarádka, Alex, snaží donutit přihlásit se do nové realitysho Teen Test Kitchen, Sophie se zdráhá. Ale výhra zahrnuje plné školné na jednu z Amerických nejlepší kulinářských škol a léto v Napa, Californie, nemluvě o slávě.
Jakmile to všechno začne, Sophie se okamžitě ocitne v silném dramatu zahrnujícím tajemně zapálenou knihu, zabijácké populární soudce a velmi roztomilým Francouzským šéfkuchařem. Sophie musí přijít na to, jak přežít tyto všechny překážky a stále zůstat sama sebout.
Úryvky recenzí:
Rachael  z goodreads.com (4 hvězdičky)
Pizza, Love, and Other Stuff That Made Me Famous je sladká, rychlá a velmi příjemná contemporary kniha o životě, lásce a vaření
Autorka:
*3.5.  1981, USA
  • Své první dílo napsala do růžového sešitu a byl o koni pojmenovaném Babbling Brooke
  • Vystudovala angličtinu
  • Napsala další YA knihy : The Debutant a The Lost Summer
Autorčina stránka:
http://www.kathrynswilliams.com/
Proč?
Ta obálka! Ten název! Ta anotace! Ta obálka! Tak tohle tu ještě rozhodně nebylo. Kniha o realityshow, ve které se vaří – skvělý nápad nemyslíte? Nebo mně se to tedy hrozně moc zamlouvá a nemůžu se dočkat až kniha vyjde (škoda jen, že za tak moc dlouho :/). Poslední dobou začínám ve velkém podporovat contemporary, takže se vážně nemůžu dočkat, až tohle dílko se super duper obálkou vyjde. 

1 komentář:

  1. Znie to fakt zaujímavo, konečne kniha s nápadom ktorý nie je tak veľmi okukaný, súhlas s tým že začínaš podporovať contempotary ! Pridávam do to-read listu :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...