4/02/2012

Eye catching (7)


Kniha týdne:
The Time-Traveling Fashionista
Autor:
Bianca Turetsky
Série & Díl:
Ano, díl první
Vydáno v češtině:
Ne
Oficiální stránky knihy:
Eye-catching:
Obálka, anotace
Anotace (náš překlad):
Co kdyby vás mohli krásné vintage šaty vzít zpět v čase?
Louise Lambertová vždy snila o filmových hvězdičkách a nádherných šatech, kdy může naplnit skříň jejího normálního předměstského domu stylovými poklady. Ale když obdrží na svůj mail tajemné pozvání do vinatage modního obchodu,  se její bolestivě průměrný  život promění v časem cestující dobrodružství.
Najednou na palubě luxusní výletní lodi před sto lety, se Louise těší okouzlujícím životem této bohaté éry a zaplouvá do života tajemství, dramatu a dekadence.

Úryvky recenzí:
Seventeen Magazín
Sečteno a podtrženo: Rozhodně doporučuji! A navíc, skeče šatů v celé knize tomu dávají velmi čtu-si-super-deník-nejlepší-kamarádky pocit.

Kirk reviews
Oblečení, kluci a dobrodružství rychle otevírá sérii.

Autorka:
*8. září 1979
  • Bianca je autorka, objevitelka, snílek a vintage módo-obsessoidní
  • Její první publikované dílo byla básnička v druhé třídě
  • The Time-Treaveling Fashionistu psala jednu hodinu každý den
  • Příběh je zasazen na její výletu do vintage obchodu v New Haven
Autorčina stránka:
http://timetravelingfashionista.com/bianca/
Proč?
Četli jste anotaci? Viděli jste obálku? A znovu si přečetli anotaci? Tak proto. O téhle knize jsem slyšela už docela dávno, četla jsem snad jednu recenzi na zahraničním blogu, ale nějak jsem té knize nevěnovala pozornost. Myslím, že jsem do dneška ani pořádně nevěděla, o čem kniha je (teda, ten název vypovídá za vše, ale stejně :D) a najednou jsem se stala strašně zvědavou, jaká tahle kniha bude. Neboť hodnocení na goodreads má docela nízké. A navíc ten fakt,že jsou v knize kresby. No, nemůžu se dočkat, až se mi kniha dostane pod ruku.
Další knihy v sérii:

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...