3/25/2012

The Hunger Games week: Prezident Snow

Jméno: Corionlanus Snow
Věk: Dospělý
Barva vlasů: šedá
Bydliště: Kapitol
Povolání: Prezident Panemu
Zbraň: Jed
Herec:
Jméno:  Donald Sutherland
Věk: 76
Datum narození: 17.7. 1935
Místo narození: Kanada
Životopis:
Donald je jedním z předních světových herců, který svůj talent uplatnil již ve více než 100 různých filmech. Do jeho filmografie patří politická satira Roberta Altmana M.A.S.H., intimní drama Roberta Redforda Obyčejní lidé, tajemný thriller Alana Pakuly Klute i excentricky romantický film Federica Felliniho Casanova. Sutherland začal svou kariéru jako rádiový DJ a získal si zaslouženou pozornost jako představitel role Scrooga v rozhlasové adaptaci povídky Charlese Dickense A Christmas Carol.
osobnosti.cz
Fotografie
 
Fanfiction:
Vnučka Prezidenta Snowa. Není sobecká a zlomyslná, jak si všichni myslí. Tohle se Peeta Mellark dozví, když je v Kapitolu jako rukojmí.
Síla vzdoru z pohledu Prezidenta Snowa.
Co když Snow Katniss zlomil? Co když zabil všechny, které miluje, ještě před tím než vzpoura začala? Tohle je, čím si Katniss prošla jako zničený reprodrozd.
Každý příběh má dvě strany, že? Tohle je příběh Prezidenta Snowa
Válka skončila. Ale Hunger Games ne. Proběhnou poslední hry, aby potrestali Kapitol. Tyto hry využijí potomky samotných politiků, včetně vnučky Prezidenta Snowa
Fanart:

6 komentářů:

  1. Osobně mě docela překvapily ty rozhovory mezi Snowem a tvůrcem her.... Ale příjemně. Protože tak bylo vidět skutečné rozkazy a myšlenky Snowa, co se týče Katniss. :)
    A ten tvůrce? mmm.. :) netušila jsem, že vyberou tak pěkného herce.
    Ale nic nemá na Haymitche. :D Já ho asi miluju. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Seneca a jeho fousy byli naprosto... mhm... awesome :D A Haymitch? Nejsi v tom sama, nejsi v tom sama ;D

      Vymazat
  2. Já mám Donalda hlavě nejraději za jeho roli otce v Píše a Předsudku, úplně vystihl roli anglického otce :) Jsme zvědavá na ten film, už se na něj chystám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, v Pýše je naprosto dokonalý... prostě je to Pan herec... :)

      Vymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...