3/26/2012

Eye catching (6)



Kniha týdne:
Štvanice
Autor:
Patricia Briggs
Série & Díl:
Alfa a Omega, první
Vydáno v češtině:
Ano
Oficiální stránky knihy:
Eye-catching:
Obálka, anotace, hodnocení
Anotace nakladatelství (Fantom Print)
Knihou Štvanice z nové série Alfa a Omega Patricia Briggs opět potěší milovníky vlkodlaků. A také všechny fanoušky předchozí mimořádně úspěšné řady knih s Mercy Thompsonovou v hlavní roli. Charles, hlavní hrdina Alfy a Omegy, je bratr Samuela, který je jedním z hlavních hrdinů série Mercy Thompsonová a taky syn Brana, alfy všech alfů.
Anna netušila, že vlkodlaci existují, dokud jedné noci nepřežila krutý útok… a nestala se jedním z nich. Po třech letech na poslední příčce hierarchie smečky se naučila klopit hlavu a nikdy, nikdy nevěřit dominantním vlkům. Pak ale do jejího života vstoupil Charles Cornick, zabiják a syn vůdce všech vlkodlaků v Severní Americe.
Charles tvrdí, že Anna je nejen jeho družka, nýbrž i vzácná a ceněná omega. A právě Annina vnitřní síla a konejšivá přítomnost se ukáží být neocenitelné, když se spolu s Charlesem vydá na lov vlkodlačího odpadlíka – tvora pod kontrolou magie tak temné, že by mohl ohrozit celou smečku.

Autorka:
Narozena v Butte, Montana.
Autorčina stránka:
http://www.patriciabriggs.com/
Proč?
Protože Mercy Thomspon je naprosto skvělá. A tahle série je od stejné autorky, ve stejném světě. Ach. Mé srdce zaplesalo. Ne, teď vážně. Nejen, že tahle kniha má průměrné hodnocení na goodreads.com 4.04 při 18.799 hodnoceních (což je naprosto skvělé), ale má také super anotaci a navíc obsahuje povídku, která dala jméno celé sérii. Už teď ji hladově vyhlížím v knihkupectvích
Další knihy v sérii: 
Hunting Ground (Alpha & Omega,... Fair Game (Alpha & Omega #3)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...