3/12/2012

Eye catching (5)



Kniha týdne:
Andělé noci
Autor:
Lily St. Crow
Série & Díl:
Strange Angels, díl první
Vydáno v češtině:
Ano
Oficiální stránky knihy:
http://www.strange-angels.com/
Eye-catching:
Obálka, anotace
Oficiální trailer (v angličtině)

Anotace nakladatelství (BBArt)
Skutečný svět je plný hrůz. Jen se zeptejte šestnáctileté osiřelé holky Dru Andersonové, drsňačky, která sama sejmula slušnou porci padouchů. Je ozbrojená, nebezpečná a připravená nejdřív zabíjet a teprve pak se ptát. Takže jí chvíli potrvá, než přijde na to, komu může důvěřovat... Dru Andersonová je „divná“, kam až její paměť sahá. Cestuje s otcem od města k městu a loví strašidelné noční potvory. Je to zvláštní život, ale dobrý – dokud všechno nevybouchne v ledovém, zchátralém městě v Dakotě, když se jí kuchyňskými dveřmi vláme do domu hladový zombie. Osamocená a k smrti vyděšená Dru se ocitne v pasti, a bude potřebovat veškerý svůj důvtip a zkušenosti získané při tréninku, aby vyvázla živá. Příšery se rozhodly oplatit svým pronásledovatelům stejnou mincí, a tentokrát je na pořadu dne Dru. Šance na přežití? Mizivá až žádná. Pokud nevydrží do svítání, je po všem...
Úryvky recenzí:
Denny – reakce na goodreads.com (4 hvězdičky)
 Co musím pochválit, tak jsou akční scény , se kterými si Crow docela vyhrála. Abych jen nepěla ódy tak jsem měla chvíle, kdy jsem cítila, že se začínám nudit, ale vždy jsem to překousla a šla dál. Jinak si připadám šťasťná, že se mi to tak líbilo a netrpělivě očekávám další díl!

Willinda – reakce na goodreads.com (4 hvězdičky)
Tak tohle se mi opravdu hodně, jakože hodně moc líbí!!
Skvělý příběh, který je skvěle napsaný a bombastičtí hrdinové!

Autorka:
*22.3.  1962, USA
Autorčina stránka:
http://www.lilithsaintcrow.com/journal/
Proč?
Jenom se podívejte na tu obálku! A anotaci! A všechny ty nadšené reakce. Tohle člověka přímo bije do očí, nemám pravdu? Knihu už lze najít v knihkupectvích za skvělou cenu – 199,- No, tak jsem trochu neodolala no. Ale zpět k tomu, co je eye-catching – vlastně úplně všechno,když nad tím tak přemýšlím. Navíc Dru je údajně s nová Rose, tak jsem zvědavá.
Další knihy v sérii:
 Betrayals (Strange Angels, #2) Jealousy (Strange Angels, #3) Defiance (Strange Angels, #4)Reckoning (Strange Angels, #5)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...