2/08/2012

Vyhlášení ankety


Tak jak to bylo s tím předsevzetím

Tak jak to tak vypadá, letos si moc lidí předsevzetí nedalo. Ani já ne, abych byla upřímná, i když možná jsem si něco řekla, ale bohužel (nebo bohudík, teď nevím) jsem to zapomněla (och, jak smutné, vím :D), no rozhodně držím palce všem, kteří se nějaké předsevzetí dali a doufám, že se jim podaří ho úspěšně dodržet. Ale teď k oficiálním výsledkům. Celkově hlasovalo úžasných 35 lidí, kterým moc děkuji.

Ano – 11 hlasů (31%)
Ne – 24 hlasů (68%)

A co bude další anketa? Ale, taková ta klasická, kterou si prošlo spoustu blogů, ale my stále ne. Jde nám o to zjistit, kolik je naším čtenářům let. Víte, jsem docela zvědavá, jak to dopadne.

-
I když to k anketě nepatří, všem Vám, kteří nám popřáli k narozeninám, chci poděkovat, moc si toho vážíme a doufáme, že podobný článek budeme moci napsat zase za rok. Takže ještě jednou děkujeme :). A vy teď hybaj hlasovat! :D


2 komentáře:

  1. Já jsem si předsevzetí dala- víc úsměvu :-) A snad se mi to daří, i když nevím :-D A teď jdu hlasovat do další ankety ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. 16-19.. vidím, že má věková kategorie má největší počet hlasů :-D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...