12/24/2011

Stastne a veslele Vanoce


Přijde mi neuvěřitelné, že jsou Vánoce. Miluji Vánoce, víte? Ale o tom tenhle článek nebude. Tímto prostřednictvím bych chtěla já i druhá autorka blogu popřát všem čtenářům našeho blogu šťastné a veselé svátky, které si doufám užijete naplno a bez starostí, protože Vánoce bez starostí být musí – tedy těch nekonečně tížících starostí, na druhou stranu si užijte paniku doma s připravováním večeře – to je podle mého nejlepší část dne – neskutečně se u ní nasměji. Užijte si volna a čtěte a jezte co jen můžete – samozřejmě přejeme i štěstí těm, kteří se odhodlají vidět zlaté prasátko. Ale jen jezte co hrdlo ráčí – na to, že byly Vánoce se přeci můžete vymlouvat jen jednou do roka. Dívejte se na pohádky a odpočívejte. A také přeji, abyste jste dostali pod stromeček to, po čem toužíte.


 

Krásné prožití svátků přejí obě Nory

1 komentář:

  1. Vám objema přeji také šťastné a veselé Vánoce, plné klidu, svařáčku, vaječňáku, dobrotek a čteníčka. Vhtěla bych poděkovat za svěle odvedenou práci na blogu. Doufám, že vám to dlouho vydrží, protože díky vám jsem se dozvěděla o spoustě skvělých knih a za to velmi děkuji !!!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...