12/18/2011

Posud knihu podle obalu (23)


Meme z dílny Syki
Kniha:

Autor: Lauren Oliver

Série: /

Díl: /

Co kdyby vám zbýval jen jeden den života? Co byste dělali? Koho byste políbili? A jak daleko byste zašli, abyste si svůj život zachránili? Samantha Kingstonová má všechno: kluka, o kterého by stála snad každá, tři úžasné nejlepší kamarádky a prostě všechno nej na střední škole Thomase Jeffersona – od nejlepšího stolu v jídelně až po nejlepší parkovací místo. Pátek 12. února by měl být jen další z řady dnů jejího perfektního života. Místo toho se ukáže, že je to den poslední…

 

Názor na obálku:
Nádherná. Udivující, že je to česká obálka. Vážně je moc krásná. Člověka zaujme hned na první pohled a prostě... je fakt krásná. Já vůbec nevím, co bych k tomu měla psát, protože se mi opravdu hrozně líbí. Titul, písmo, do jaké barvy je to laděné. Vážně je krásná. Opravdu moc povedená :)

3 komentáře:

  1. Aj ja po tejto už nejaký ten čas pokukujem... krásna obálka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle knížku si chci vážně moc přečíst, takže doufám, že se mi někdy dostane do ruky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je tedy opravdu překvapující, že tohle je skutečně česká obálka. Většinu obálek, co se navrhovaly v ČR vážně nemůžu vystát, takže jsem ráda, že nám konečně někdo ukázal, že i Češi to umí ;) Jinak ta anotace je vážně poutavá, myslím, že to bude další z knih, co si přečtu :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...