12/11/2011

Posud knihu podle obalu (22)


Kniha: Čas Čarodějnic

Autor: Deborah Harknessová

Série: All Souls Trilogy

Díl: První

Jeden z nejsenzačnějších literárních objevů roku 2011, ve kterém autorka skvěle spojila milostný příběh s historickými reáliemi středověku. Historička a čarodějnice Diana Bishopová celý svůj život odmítala své nadpřirozené nadání. Očarovaný alchymistický rukopis však do jejího života vnese nevítaný příval magie a najednou se o ni zajímají nejen čarodějnice, ale i démoni a upíři. Záhy se po Dianině boku objeví i záhadný Matthew Clairmont, vědec, válečník a upír. Přestože mezi bytostmi panuje staleté nepřátelství, Diana a Matthew se jen s obtížemi brání vzájemné mrazivé přitažlivosti.

 

Názor na obálku:
Je velmi povedená. Na tuhle knížku jsem vlastně narazila náhodou, ale jsem si jistá, že jsem o ní již někde slyšela. Ale zpět k obálce. Je opravdu moc povedená. Pozadí je vážně krásné, celé to zavání tajemnem a font písma a barva i umístění nadpisu a jméno autorky je opravdu výborné. A vidíte, že to jde i bez obličejů!

5 komentářů:

  1. Nemám moc ráda, když jsou na obálce obličeje, protože pak si představuji hlavního hrdinu stejně tak, jako je ten na obálce, což se mi nelíbí.
    Tahle obálka je díky těm ornamentům taková tajemná. Krásná. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Verča: Přesně tak... také mám takový problém... obličejové obálky prostě moc ovlivňují... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná obálka! A souhlasím, že je lepší když na obálkách nejsou obličeje. :)

    Pro tuhle knihu si jdu zítra. Už na mně společně s dvěma dalšíma čeká pod pultem v knihkupectví. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jí zrovna včera viděla v knihkupectví a žasla jsem nad tou fialkavou barvou :)... je krásná.. těším se až jí budu mít hezky doma :D

    OdpovědětVymazat
  5. Kath: Tak rychle přečti a recenzuj, abych věděla, jestli do téhle knihy jít nebo ne :D :)
    Lili.en : Jakto, že jste jí všichni viděli v knihkupectví? :D Já jsem zrovna dneska v knihkupectví byla a neviděla jsem jí... :(

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...