11/13/2011

Posuď knihu podle obalu (21)


Kniha: Temné vize – Odhalení

Autor: L.J. Smith

Série: Temné vize

Díl: První

Kaitlyn je studentka střední školy. Kvůli svým nezvyklým očím a jasnovideckým schopnostem má pověst čarodějky. Lidé se jí bojí, a proto nemá žádné přátele. Přijme tedy pozvání do Zetesova institutu, kde bude moci začít nový život a studovat s vrstevníky s podobným neobvyklým nadáním. Kaitlyn zde pozná dva přitažlivé spolužáky, pohledného Roba, který svou léčivou silou rozdává jenom dobro, a tajemného a nebezpečného Gabriela s nezvyklými telepatickými schopnostmi. Studenti postupně začínají zjišťovat, proč byli do institutu

přivedeni. A Kaitlyn se musí rozhodnout, komu má věřit... a koho bude milovat
Názor: Je to zvláštní, ale ČESKÉMU nakladatelství se ta obálka normálně povedla. Jak výběr barev, ta fotografie dívky na obálce. Pokud jste četli některá předešlá meme, určitě jste si všimli, že nemám ráda obličeje na obálkách. Vážně je nemám ráda. Ale tady se mi normálně libí. Mně to příjde skoro neuvěřitelné. Musím říct, ta obálka je opravdu moc povedená.

Toto meme je z dílny Syki, více informací na jejím blogu

2 komentáře:

  1. je pekná, rozhodne krajšia ako prvá originálna, ale najviac sa mi páči talianska verzia (či aká to je, nerozumiem tomu jazyku v anotácii :D)
    http://www.goodreads.com/book/show/11329221-il-dono-dark-visions

    OdpovědětVymazat
  2. Princezná: Je moc krásná... rozhodně v tom s tebou souhlasím :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...