11/19/2011

Anketa + planovane plany


google.com
Je to už zase za námi. Další měsíc uplynul jako voda a je tu znovu další anketa. Ale nejdříve si řekneme výsledky té předešlé. Otázka zněla ,,Až bude možnost, chcete se přihlásit do Pottermore?". Dohromady hlasovalo úžasných 41 lidí, moc děkuji za vaše hlasy. A jak že to vlastně dopadlo?

Ano, chci / Již jsem přihlášen/a s 33 hlasu (80%)
Ne, naprosto mě to nezaujalo s 8 hlasy (19%)
Docela mě překvapilo, že 8 lidí pottermore nezaujalo. Ale jako vždy, následuje po anktetě staré anketa nová, již s tématikou Vánoc. Bude rozstřel mezi dvěma dost velkými soky:

Lepší je :
Ježíšek
Santa Claus
A doufám, že nevadí, že tenhle článek ještě zneužiji k takovému shrnutí, co můžete v budoucnu čekat. Jistě jste si všimli ikonky VÁNOČNÍHO KNIŽNÍHO HOPU vpravo v menu. Na rozdíl od naší první soutěže, je tahle otevřená i pro Slovenskou republiku. Doufám, že se správně těšíte a doufám, že si soutěžení v hopu náležitě užijete. Očekávejte již 6.12. 2011. Také jsem přemýšlela o jedné akci, jednalo by se o meme, které by trvalo čtyři týdny, ale s těmi projekty všude okolo nějak nevím, ještě si to rozmyslím. Jinak, pokud byste chtěli rozšířit náš věhlas dáním si do menu naší ikonku, lze to velmi jednoduše. V levém menu je nově k dispozici i html kód našeho buttonku, takže stačí jen zkopírovat. Ale to jen,pokud byste chtěly ;).



Užijte si volného víkendu,

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...