7/24/2011

Zakončení




Uteklo to jako voda, co říkáte? Celý Harryho týden plný nostalgie už máme za sebou a my doufáme, že se vám líbil. Články jsme občas měnily na poslední chvíli, upravovaly, předělávaly a za každý váš komentář jsme byly moc vděčné. Všechny články nám dali vcelku zabrat, avšak nejdelší článek je asi recenze Harryho Pottera 7, má přes 1300 slov a s přestávkami jsem na něm pracovala 4 hodiny. Myslím, že se dlouho nebudu moct podívat do počítače :D.


 

Tento týden jsme si doufám všichni zavzpomínali a užili, možná pár slziček ukáplo, ale Harry a jeho příběh tu pro nás vždy bude.


 

Co se týče pokračování, J.K.Rowlingová má teď právě Pottermore, takže na další knihy teď můžeme asi zapomenout. Ale jsou tu i fan pokračování, která například najdete ZDE.


 

Teď nám nezbývá než vám poděkovat za to, že jste si články četli a popřát vám, krásné prožívání prázdnin ať s Harrym nebo bez.


 

3 komentáře:

  1. Děkuju za ty články. :) Bylo pěkné si to takhle všechno připomenout, zavzpomínat...
    P.S.: Už se těším až bude Pottermore.com oficiálně spuštěn.

    OdpovědětVymazat
  2. přesně tak, články byly dokonalý, úplně jsem z nich měla sentimentální náladu...
    a pottermore se taky nemůžu dočkat :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Bella, Verush : Děkujeme, za pochvaly, opravdu jsme na tom celý týden dělaly a při recenzi HP7 jsem si málem rvala vlasy.
    ...a Pottermore...v kalendáři mám 31.7. s několika vykřičníky a určitě se pokusím o dřívější vstup

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...