7/29/2011

Vyhlášení ankety

Dobře anketa byla uzavřena již před delší dobou a mně došlo až teď, že bych jí mohla vyhlásit. Děkuji všem zúčastněným a už teď můžete hlasovat v nové anketě, kterou budu muset první vymyslet, takže vlastně v ní nemůžete ještě hlasovat.
Otázka byla : Do jaké koleje byste chtěli?

Vítězem se "překvapivě" stává *famfára* .....  Nebelvír
Opravdu nečekané...ti kteří pro Nebelvír hlasovali kvůli tomu, že doufali, že by narazili na Harryho, musím zklamat, Harry vychodil školu již před 14 lety. Ale jinak všechny chápu. Já taky vždyky chtěla do Nebelvíru a když ne kvůli povaze tak kvůli tomu, že lev je lepší než had s jezevcem s havranem dohromady.





A teď pro mě opravdu překvapivě na druhém místě je Zmijozel
Musím uznat, že tohle mě opravdu překvapilo. Já jsem čekala, že skončí čtvrtý. Přeci jenom po Malfoyovi a Voldemortovi, ale budiž. Já osobně jsem proti Zmijozelu neměla nic (vyjímka je Pansy nebo jak se jmenuje, otom Crab a Goyle a celá Malfoyova parta s vyjímkou Draca, toho jsem měla i celkem ráda...ke konci). Takže gratuluji zmijozelským ke skvělému druhému místu.





Třetí se umístil ... Havraspár
Sem chodí ti chytří. Takže si nemyslím, že by tahle kolej byla dělaná pro mě. Každopádně sem chodila i Lenka Láskorádová. Takže havraspárští dokážou být odvážní. Kdybych se hypotetcky nedostala do Nebelvíru, tak bych chtěla sem. Už jenom kvůli Lence.






Nebudu tomu říkat poslední...Takže na čtvrtém místě je Mrzimor
O téhle koleji se říká, že je pro hlupáky. Nemyslím si. Hlupák je ten, který to říká o lidech, které nezná. Takže ani tady by mi to vyloženě nevadilo. Pořád je to pro někoho lepší než přijít do Zmijozelu.







Podle mě je jedno do jaké koleje se člověk dostane...Hlavně, že je v Bradavicích.



Zdroj obrázků : google.com

3 komentáře:

  1. Přesně. :D Mě by bylo jedno, v jaké jsem koleji, hlavně že bych uměla kouzlit...
    Ale kdybych si přeci jen mohla vybrat, šla bych do Nebelvíru, pro který jsem ostatně hlasovala. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Verush: Taky bych chtěla do Nebelvíru a kdyby to nevyšlo tak do Havraspáru

    OdpovědětVymazat
  3. A náhodou, moja srdcovka je Mrzimor :) (krajší preklad, ako náš :))

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...