6/12/2011

Posuď knihu podle obalu (12)



Kniha: Krvavý karneval(Modrá Krev 2)

Autor: Melissa de la Cruz

Anotace:

Mladí, krásní, bohatí… nesmrtelní Pátrání po pachatelích tajemných vražd mladých upírů zavede Schuyler a jejího nejlepšího kamaráda Olivera až do Itálie, kde by měl žít její dědeček. V New Yorku mezitím vrcholí přípravy na Čtyřstovkový ples, velkou událost, kterou pořádá modrokrevná elita. Rozmazlená a prohnaná Mimi Forceová u toho nemůže chybět – a právě na maškarním bálu, který uspořádá jako zakončovací večírek po hlavním plesu, číhá za maskami skutečné nebezpečí, kruté odhalení, jež má moc měnit osudy.

 

Názor: Na tuhle knížku jsem docela zvědavá, Modrá Krev mě docela zaujala a měla i hezkou obálku. I když to nerada říkám, tahle se mi zrovna moc nelíbí. Ta holka (nic ve zlém) vypadá… já nevím, nelíbí se mi. První díl (nebo spíš jeho obálka) se mi líbil rozhodně mnohem víc a tohle prostě není styl, který by mě donutil tuhle knížku koupit, i když, ta obálka rozhodně mezi ostatními zaujme.



Toto meme pořádá Syki, více informací na jejím blogu

1 komentář:

  1. Mě na tý obálce vadí spíš to písmo, než ta holka.. nevím..

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...