6/19/2011

Posuď knihu podle obalu (11)

THE SIGHT
Ve stínu opuštěného hradu, nachází vlčí smečka úkryt. Vlčata nebudou schopna přežít tvrdou transylvánskou zimu a budou pronásledována osamělou vlčicí, Morgrou, posedlou tajemnou a děsivou silou známou jako pohled. Morgra ví, že jedno z vlčat narozených v podhradí,vlastní klíč k silám ještě větším než má ona sama-silám, které by jí daly možnost ovládat svět, ale smečka kterou pronásleduje, udělá vše pro to, aby je ochránila i kdyby to znamenalo válku, která by zahrnovala řírodu a hlavně bytost, které se vlci nejvíce obávají - člověka.










Můj názor: obálka je krásná. Bílý vlk se žlutýma očima. Jednoduše řečeno nádhera. Tuhle knížku jsem si koupila v Anglie a už netrpělivě na mě čeká na poličce. Tento příběh mě zaujal, ale tohle je první knížka (kromě Fallen), kterou jsem si koupila hlavně kvůli obálce. Moc mě zajímá jaké to bude, takže teď stačí jenom doufat, že příběh bude stejně kouzelný jako obal.

2 komentáře:

  1. Docela pěkná, ale zřejmě by mě oblákou neupoutala natolik, abych po ní v knihkupectví hned sáhla. :) Každý má holt jiný vkus.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobře možná jsem to s tou obálkou přehnala. Samozřejmě mě zaujal i příběh natolik, abych za ni byla schopna obětovat 7 liber.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...