6/05/2011

Posuď knihu podle obalu (11)


Fire (The Seven Kingdoms Trilogy, #2)Kniha: Fire
Autor: K.Cashore
Anotace(přeložená z goodreads.com)

Nádherná stvoření nazývaná monstra žijí v Dells. Monstra mají tvar normálních zvířat: horských lvů, vážek, koní, ryb. Ale srst nebo peří monster jsou nádherně zbarveny do: fuschiové, tyrkysové, jiskřivého bronzu, syté zelené – a jejich mysl má sílu kontrolovat mysl lidí.
Sedmnáctiletá Fire je poslední člověk, který se dokáže přeměnit v monstrum v Dells. Nádherně monstrózní tělo na mysl, ale s lidmi, kteří určují co je dobře a co špatně, je nenáviděna a znevěrohodněna snad každýmv této knize. A tato kniha je její příběh.

 

Názor: Nádherná obálka. Nádherná obálka. Nádherná obálka.

Na tuhle knížku se nemůžu dočkat. Od Kristin jsem už četla Výjimečnou, kde jsem si příběh neuvěřitelně zamilovala. Tento obal je obal paperbacku a mně se líbí víc. Ale kdybych tuhle knížku viděla v knihkupectví i s druhým obalem skočila bych po ní. Doufám, že nebudu vážně nucena si tuhle knížku pořídit ve slovenštině. Ne, že by mi slovenština vadila, ale mrzí mě, že nakladatelství vydá první díl a další už ne. Ale znovu k té obálce. Je krásná nádherná krásná. A tím to pro mě hasne :)


Toto meme pořádá Syki, více informací na jejím blogu 

2 komentáře:

  1. Výjimečnou mám objednanou .. :) Tak jsem zvědavá. :) Doufám, že bude tak parádní jak všichni hlásí! :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...