5/12/2011

TOP #5...nejoblíbenějších mužských hrdinů

zdroj obrázku: weheartit.com
TOP #5...nejoblíbenějších mužských hrdinů
A máme tu po dlouhé době zase další žebříček NEJ...
Dnes se dozvíte, kdo z knižních hrdinů nám láme srdce a při čtení
nás dostává do kolen, kdo nám plete hlavu a nutí nás litovat, že 
není skutečný a kdo nás občas nutí představovat si, že jsem to my, namísto hrdinky 
dosazené do děje.
-
A začneme od posledního místa. Ano, vidíte správně jedná se o čtvrté a ne 
o páté místo, i když se má se jednat o TOP 5. No víte... ono je občas trochu složité, když má blog dvě autorky písající pod jedním pseudonymem (:D) a občas se stane, že se prostě neshodneme a tak 
je nutno udělat kompromis, neboť si každá stojíme za svým. Takže o druhé místo se dělí dva hrdinové.
4.místo - Pan Darcy
Ách, pan Darcy z Pýchy a Předsudku, nevrlý chlápek, ze začátku chladný a naprosto totálně nenáviděný ,ale později se zlatým srdcem, ten souzený Elizabeth Bennetové. Také, když na pana Darcyho pomyslíte, si tak trochu zamilovaně povzdechnete? :D My tedy rozhodně ano. A upřímně... jo ,každá chce najít svého Pana Darcyho
3.místo- Dimitrij Belikov
Nebezpečný, ruský, pekelně sexy, bojovník... prostě náš starý známý Dimka, kterého by si zamiloval každý. I když možná byl trochu zlobivej jako Strigoj, stejně jsme ho měly rády.

2.místo - Harry Potter vs. Percy Jackson
Ano a tady máte nás spor. Já , jako já, která to píše , nevyrůstala s Harry Potterem a tak jsem si k němu nevytvořila takový vztah. Neříkám, že je Harry špatný, to vůbec ne, ale já tady chtěla mít prostě svýho Percyho!! (:D). Ne tak Harry a jeho svět je něco naprosto neuvěřitelného, neboť všechno do sebe zapadá, každý moment má nějáký význam a prostě všechno je tak neskutečně promyšlené, že to snad neni možné. Příběh chlapce, který přežil, příběh chlapce s jizvou na čele, si získal miliony fandů na celém světě , i já mezi ně patřím. Harryho příběh zbožňuji. Ale i tak mám neskutečně ráda Percyho, syna Poseidona a hrdinu, který je spjat s mojí milovanou řeckou mytologií. Percy je pořádnej štramák, který si rozhodně nedá nic líbit (jako Harry) a má okolo sebe skvělou partu (ano, jako Harry), takže tyhle kluci jsou pro mě naprosto vyrovnání a na druhém místě.
1.místo- Patch...
Říkejte si co chcete, Patch byl náš první bad guy, kterému jsme zůstaly věrné doteď. Tajemný, nebezpečně sexy a neskutečně přidrzlý. A dokáže se nám taky vždycky postarat o Noru. Prostě, Patch je sám o sobě pojem, nemyslíte? :)

A tak tady je naše TOP 5. Jaká by byla vaše? 

2 komentáře:

  1. Dimi na až 3. místě? Ty jsi na něj ale ošklivá :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. souhlasím, akorát já bych na druhé místo dosadila Jace ze série Nástroje smrti :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...