5/22/2011

Posuď knihu podle obalu (10)



Kniha: Strange Angels

Autor:Lili St.Crow

Anotace:
Dru Anderson má to, co její babička nazývala dotyk (přijde vhod, když cestujete z město do města se svým otcem,lovícím duchy, upíry, vlkodlaky a občas zombie)
Pak se její otec objeví mrtvý-ale stále chodící a Dru ví,že je další na řadě. Ještě hroší je, že má na krku dva kluky hladovějící po její náklonnosti a nenechají nezávislou Dru jít někam samotnou. Objeví Dru jak speciální ve skutečnosti je předtím, než stane tváří v tvář s kýmokloliv- nebo s čímkoliv- co jí loví?

 

Uznejte… že ta anotace zní fakt dobře. A Dru na té obálce vypadá drsně. Asi tu máme další silnou hrdinku,která si nenechá do ničeho kecat a zabíjí špatné kluky. Hm… nevím co bych k té obálce ještě dodala, líbí se mi, kdybych ji měla ohodnotit bylo by to asi 4 hvězdičkami :) Rozhodně se nehorázně těším, až si knihu přečtu, neboť na mě na poličce netrpělivě čeká.


 

Užívejte krásného slunečného dne


1 komentář:

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...