5/23/2011

Please Please....

Jak asi nikdo nevíte začátkem června jedou obě části Nory do Londýna. Nejmíň polovina z vás si teď myslí proč to píšu. Buď se chce vytahovat a nebo je prostě blázen. S tím bláznem je to možná pravda, ale vytahovat se rozhodně nebudu. Mám na vás jednu menší prosbu.
V Londýně totiž 2 poloviny Nory chystají nálet na Waterstone´s (kdo by nevěděl je to knihkupectví) na Oxford street. Zde ale nastává menší problém. Nevíme totiž jaké knihy si koupit. Proto vás prosíme o tipy na knihy za které by stálo utrati nějakou tu libru.
                                                                                               
                                                                                                  Předem Vééééééééééélké díky
                                                     

6 komentářů:

  1. Oxford street?? Jéé, na tu si pamatuji :D šíleně dlouhá ulice. Chtěla sem dojít až na konec, kde je Primark, ale nezvládla jsem to :D

    Já si v Anglii koupila Eat, pray, love a je to docela pěkná kniha a angličtinu má celkem jednoduší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Forbidden od Tabithy Suzumy... Nádherná knížka a u nás zatím v nedohlednu, prostě perfektní. Jedna z nej, co jsem kdy četla.

    OdpovědětVymazat
  3. Hmmmm... všechny čtyř a pětihvězdičkové knihy u mě na blogu! :D Z těch si už něco vyberete :D

    Já rozhodně doporučuju The DUFF, sérii The Body Finder, Nevermore...

    OdpovědětVymazat
  4. Waterstones na Oxford Street je úúžasné. Naposledy když jsem byla v Londýně tak jsem tam strávila hodinu a půl:D Ty prodavačky se na mě dívaly jako na exota:D Já jsem si tam koupila Clockword Angel a CoFA. Ještě měli hezkou akci. Když jsem si koupila jednu knížku s nálepkou, druhou s nálepkou jsme měla za libru:D Byla jsem tak nakupovat ve dvou různých obchodech:D

    OdpovědětVymazat
  5. Přidávám se, to knihkupectví je naprosto perfektní :)
    Já bych doporučila třeba In Your Room od Jordanny Fraiberg, sice je to už trochu starší, ale naprosto dokonalá romanťárna, na konci jsem skoro slzela :) Nebo třeba sérii Sweep od Cate Tiernan. Na tu se sice teprve čekám, ale jsem tak natěšená, že se musím podělit, snad to bude stát za to :D A nebo třeba cokoli od Lauren Oliver, co jste ještě nečetly... Každopádně si užite výlet!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...