5/01/2011

Posuď knihu podle obalu (7)



Město ze Skla (Nástroje smrti #3)


Cassandra Clareová

Datum vydání v aj: 24.3. 2009
Datum vydání v ČR: říjen 2010

Česká anotace:
Poslední díl trilogie Nástroje smrti Aby Clary zachránila život své matce, musí se vydat do Skleněného Města, dávného domova všech lovců stínů, přestože vstup do města bez povolení je proti Zákonu a porušení Zákona se trestá i smrtí. A aby toho nebylo málo, dozví se, že Jace ji ve městě nechce a Simona uvrhli lovci stínů do vězení, jelikož jim upír, kterému neublíží sluneční světlo, připadá krajně podezřelý. Clary postupně odhaluje další střípky z minulosti své rodiny a nalézá přitom spojence v tajemném lovci stínů Sebastiánovi. Valentýn sbírá veškeré své síly, aby jednou provždy zničil všechny lovce stínů, a jediná šance, jak ho porazit, spočívá ve spolupráci s odvěkými nepřáteli. Dokáží však podsvěťané a lovci stínů zapomenout na vzájemnou nenávist a bojovat za společnou věc? Jace si uvědomuje, jak moc je ochoten kvůli Clary riskovat. Podaří se Clary získat vládu nad svými nově objevenými schopnostmi a zachránit Skleněné Město?

Názor na obálku: Hell, I like it!  Díky bohu (děkuji!!!) Češi nechali originální obálku,která se mi líbí. Už neopakovali chybu, kterou udělali u Města z kostí (kde ta obálka byla vážně otřesná). Město ze skla je díl, který bohužel u nás v knihovně nemají (jako předešlé dva díly) a tak nemám jinou možnost, než si knížku přát k narozeninám a doufat,že se mi dostaně možnosti si jí přečít. :)


Toto meme pořádá Syki, více informací na jejím blogu :)

1 komentář:

  1. Škoda jen, že MF zatím neplánuje vydat první díl s originálním coverem. Nebo to nám alespoň psali, když jsme se na to ptali.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...