4/17/2011

Posuď knihu podle obalu (5)



Posuď knihu podle obalu

Suzanne Collinsová

Datum vydání v aj: 24.8.2010
Datum vydání v ČR: 5.4.2011
Anotace: Suzanne Collinsová - Hunger Games: Plamen vzdoru Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Katniss Everdeenová, dívka v plamenech, přežila, ale její domov byl zničen. Hurikán unikl. Katnissina rodina je v bezpečí. Peetu zajal Kapitol. Třináctý kraj skutečně existuje. Vypuklo povstání. Katniss záměrně zachránili z arény krutých a krvavých čtvrtoher a bez jejího vědomí ji už před dlouhou dobou zapojili do revoluce. Třináctý kraj vystupuje ze stínů a plánuje svrhnout Kapitol. Zdá se, že všichni o pečlivě připraveném plánu vědí - s výjimkou Katniss. Úspěch povstání závisí na její ochotě stát se pěšákem, přijmout odpovědnost za nespočetné životy a změnit budoucnost Panemu. Kvůli tomu musí odsunout stranou svoji zlost i nedůvěru. Musí se stát symbolem revoluce - reprodrozdem - bez ohledu na to, že cena může být hodně vysoká.


 

Názor na obálku: Je to asi nejlepší obálka ze všech tří dílů. Jako na každém díle se na obálce nachází reprodrozd, symbol povstání. Navíc modrá- moje oblíbená barva.Knížka na mě čeká na poličce knihovničky a já nedočkavě čekám, až dočtu the Heroes of Olympus a poustím se do Hunger Games. Jsem neskutečně zvědavá jak to všechno dopadne.



Toto meme pořádá Syki ,více informací na její blogu =)

Pac a pusu

Nora

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...