4/24/2011

Obálka

Všichni fanoušci Hush Hush series pozor. Ne blogu Beccy Fitzpatrick se objevilo, že obálka ke knize Silence by se měla uveřejnit už 2. května a to na těchto stránkách. Takže všichni si toto datum zepamatujte a nezapomeňte se na ni 2.5. kouknout, protože já to určitě udělá.



5 komentářů:

  1. Já se tak těšim! a nejen na tu obálku..taky musim číst Hush Hush a Crescendo pořád dokola..hlavně ty slovní přestřelky Nory a Patche :D

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní: Taky v těch knížkách pořád listuju. Jedna z nej částí je v tom motelu v Hush Hush. TEda až na tu část kdy se ona dotkne jeho jizev. Potom tu máme hodinu biologie, kuchyň v Nořině domě...určitě tě napadnou ještě další. No každopádně v diáři mám to datum s vykřičníky a nemůžu se dočkat až vyjde Silence.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se nemůžu dočkat..Becca to dokáže napsat tak, že nikdy neuhodnu kdo co provádí...nejoblíbenější části: přesně jak říkáš- motel,biologie,kuchyń a nebo jak Nora mluví s tim barmanem a snaží se z něj vytáhnout věci o Patchovi..je toho dost co nejradši čtu:D mimochodem máte to tu moc pěkný :)..jinak jsem četla ,že je ti 14? To je dobrý..popravdě mě taky :) je dobrý vědět, že nejsem jedinej knihomol v mým věku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní: Jep, je mi 14... konečně někdo našeho věku :D... řekla bych, že jsme vzácný druh :) :D

    OdpovědětVymazat
  5. To teda jsme.. :D jak to tak vidím u nás ve škole tak se mi to jenom potvrzuje :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...