4/25/2011

Posuď knihu podle obalu (6)




Betrayal


Mayandree Michel


Anotace: Kde je láska a síla, tam je vždy...zrada.


V sedmnácti letech, je Cordelia je obyčejná puberťačka s neobyčejným a strašlivým tajemstvím. Tajemství, které zahrnuje živé sny kde nezažívá pouze pravou lásku, ale také ochromující strach při čemž jen tak tak uniká smrti každou noc.


Po životě měnící události se Cordelia nečekaně potká s Evanem, tajemným klukem z jejího snu, který jí odhalí kdo a co je ; potomek Řeckého boha. V tom momentě pozná, že  vším čím si byla jistá je lež a musí opustit přítomnost, vrátit se do minulosti, aby se zhostila role pro kterou byla předurčena; chránit její starověkou říši uprostřed zlých sil, které se ji snaží zničit.


V závodě s časem se musí Cordelie rozhodnout jestli je doopravdy součástí tohohle nebezpečného světa nebo riskovat vzepření se bohů a ztratit kluka, který si získal její srdce.





Můj názor:Obálka - naprosto nádherná. Ty šaty jsou naprosto úchvatné. Mně by se sice možná líbily v jiné barvě i když tady zapadají do hněděho pozadí. Dále tam můžeme vidět řeckou stavbu, která jasně napovídá o námětu knihy a tématika s řeckými bohy je úžasná. Hlavně díky Percymu, který je všech srdeční záležitostí (nebo alespoň těch co sérii četli a líbila se jim).Potom tu jsou blesky, což by mohlo naznačovat buď sílu a nebo, že je dcera Dia. Co říci závěrem. Doufejme, že je kniha vydařená a já už se moc těším na zítřek,kdy kniha vzchází.





Toto meme pořádá Syki ,více informací na její blogu =)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...