3/18/2011

RECENZE:Babe in Boyland

Babe in boyland-Jody Gehram
Anotace na goodreads.com:
Když je středoškolská třeťanda Natalie-nebo Dr.Aphrodite,jak si říká,když píše sloupek o vztazích do školních novin-je nařčena z toho, že o klucích vůbec nic neví a že dává holkám ohledně vztahů špatné rady,rozhodne se objevit jak kluci doopravdy myslí a co chtějí. 
Ale kluci v její třídě jí nedají žádnou upřímnou či seriózní odpověď. Jediné řešení? Převléct se za kluka a strávit týden na Underwoodské Akademii,soukromé internátní škole pro kluky ve městě. Tam se naučí hodně o klucích a holkách ,tak je níkdy nečekala- hlavně když se zamiluju do snového spolubydlícíh,Emilia. Jak mu může ukázat,že ho má ráda aniž by objevil její tajemství?

Anglická verze: Ano
Česká verze: Ne
Stav: Přečteno

Recenze:
Příběh...
Jedná se o typický příběh,který tu byl i zfilmován (omlouvám se, nevím jak se ten film jmenuje). Natilie je Dr.Aphrodite,která radí dívkám s jejich vztahy,ale jak si později uvědomí, nedávám jim objektivní rady,ale pouze to,co chtějí slyšet. Navíc ji ve školních novinách neberou jako pravou novinářku a tak se rozhodne napsat článek do soutěže a prokázat se jako seriózní novinářka. Chce napsat něco jako příručku na kluky, kde se odpoví na sedm otázek,které si sestavila s pomocí jejích dvou kamarádek. Nejdřívě se zkouší přímo zeptat kluků, jako Natálie. Ale nedostane se jí žádné odpovědi. A tak se Natalie rozhodne,že bude Nat, nový kluk na Underwoodské Akademii. A příběh se začíná rozjížděť.

Pocity, názory?
U téhle knížky jsem se vážně smála. Humorných scén tam bylo opravdu hodně. Dlouho jsem se u žádné knížky takhle nesmála =)... Jak jsem již zmínila, jedná se příběh,který byl i zfilmován, takže se většinou dalo čekat co se stane,ale stejně se mi ta knížka moc líbila. Je to taková odpočinková knížka,která se čte rychle a dobře, pořád čekáte co Natalie provede. Na tuhle knížku jsem si brousila zuby už dlouho, hlavně kvůli té super obálce a musím uznat, že mne kniha vážně nezklamala a s čistým svědomím ji vám mohu doporučit =)

Hodnocení:



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...