2/14/2011

SHIVER (Shiver #1) - Maggie Stiefvater

Grace po léta pozoruje vlky v lese za jejich domem. Jeden z nich - žlutooký- je ten, bez kterého si ona nedokáže představit žít. Během toho Sam žije dva životy: V zimě je zmražen v těle vlka, v lesích a tichá společnost odvážné dívky. V létě, pro pár vzácných měsíců je člověk....než nastanou mrazy a on se promění zpět ve vlka.

Teď se Grace setká se žlutookým chlapcem, který se jí zdá až nebezpečně povědomý.Je to její vlk. Musí to být on. Ale jak se blíží zima, blíží se i Samův zápas s tím, aby zůstal člověkem-nebo se naposledy proměnit a ztratit Grace. Navždy.

U této knihy jsem brečela dvakrát: na začátku a na konci. Kniha hraje hodně na city a podle mě je bevadná. Stačil by klidně jeden díl a ne tři (Linger a Forever). Mám ji moc ráda. Určitě si ji pořiďte a můžete zkusit se nerozbrečet.

Hudbu složila Maggie Stiefvater sama a každý musí uznat, že je dokonalá (ta hudba)







Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...