7/18/2012

Eye catching special edition (7)


Název knihy: Spell Bound
Autor: Rachel Hawkins
Série: Hex Hall
Díl: Třetí
Speciálně zaměřeno na: Démoni, čarodějnice, duchové
Podívejte se na ni na: goodreads.com/bookdepository.com
Průměrné hodnocení na goodreads.com: 4.08 při 7 627 hodnoceních




Anotace (náš překlad):
Jen co Sophie konečně přijala své neobyčejné magické schopnosti jako démona, Prodigium Council je od ní vzal pryč. Teď je Sopie bezbranná, sama a vydána na milost jejích zapřisáhlých nepřátel – Brannikovým, rodině válečnic, která loví Prodigium. Tedy to je alespoň to, co si Sophie myslí, dokud neučiní překvapivý objev. Brannickovi ví,že přichází obrovská válka a věří, že Sophie je jediná dost silná na to, aby zastavila konec světa. Ale bez její magie, si Sophie zase tak moc nevěří.

Hodnocení obálky: Krásně sedí do celé série. Líbí se mi její barevnost, přesto tam člověk může najít jistou symboliku.  
Úryvky recenzí:
Moje recenze:
Tahle kniha byla prostě a jednoduše perfektní. Rozhodně doporučuji celou sérii přečíst, ať už v originále, nebo v překladu. Jedná se o vtipně oddechovou skvělou sérii, která si Vás dozajista získá svým humorem a lehkostí.
Wendy z Mocha Laté Reviews ( 5 hvězdiček)
Spell Bound bylo neuvěřitelně srdceryvný, rychlý, akce plný závěr série, kterou jsem si zamilovala před třemi lety.

Celkový první dojem (aneb proč by zrovninka Vás měla kniha zaujmout?): Jedná se o třetí díl série, která začala vycházet i u nás. Navíc má zajímavé, tématicky sladěné obálky, velmi zajímavou anotaci, netradiční hrdinku a skvělou zápletku. A jedná se o velmi oblíbenou sérii. Je snad důvod, proč by Vás kniha neměla zaujmout? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...