7/09/2012

Eye Catching Special Edition (6)




Název knihy: Drink Slay Love
Autor: Sarah Beth Durst
Série: X
Díl: X
Speciálně zaměřeno na: Upíry, jednorožce
Podívejte se na ni na: goodreads.com/bookdepository.com
Průměrné hodnocení na goodreads.com: 3.91 při 1 341 hodnoceních

 
Anotace (náš překlad):

Pearl je šestnáctiletá upírka...milující krev, alergická na slunce a většinou zlá...dokud jí jedné noci neprobodne svým rohem do srdce třpytící se jednorožec. Ups.

Její rodina si myslí, že byla napadena lovcem upírů (protože jednorožci zkrátka neexistují) a jsou překvapeni, že přežila. Jsou ještě více překvapeni, když Pearl zjistí, že může stát ve slunci, ale oni rychle najdou způsob, jak využít její nový talent. Upíří král Nové Anglie si vybral Pearlinu rodinu, ale pořádala hostinu. Jestli Pearl nastoupí na střední školu, kde se může spřátelit s hodně lidmi a ty pak nalákat na Královu hostinu --- jako předkrmy.

Jediný problém? Pearl začíná mít svědomí. Jak může naservírovat své nové kamarády - zvláště toho hezkýho kluka,  ze kterého jí bolí tesáky - k večeři? Na druhou stranu, je určitě mrtvá, jestli zklame svou rodinu. Co má slunce milující upír dělat?

Hodnocení obálky: Já tu obálku zkrátka zbožňuju. Naprosto skvěle se hodí ke stylu psaní knihy. Třeba upíři pijí krev brčkem z lahve od Coca Coly, kdo ví?
 
Úryvky recenzí:
Moje recenze:
Celou knihu jsem měla na tváři úsměv. Byla vtipná, kouzelná, mírně padlá na hlavu. Prostě všechno co má správná knížka na léto mít. Vřele doporučuju všem, kteří na upíry zanevřeli s tím, že se přeci nemůžou třpytit na slunci. Tato kniha vás sice neoslní svou promyšleností nebo genialitou, ale zapůsobí vtipem. 

Celkově jsem si knihu Drink, Slay, Love opravdu užila a MILUJU Pearl! Byla to správná hrdinka, které mě donutila smát se nahlas několikrát během čtení knihy. 

Celkový první dojem (aneb proč by zrovninka Vás měla kniha zaujmout?): Musíte uznat, že tahle knížka má boží obálku a já vám mohu říct, že během celého čtení se budete usmívat. Pokud jste do této doby uprírům nedávali moc velkou šanci, tak si přečtěte knihu a názor rozhodně změníte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...