5/04/2012

The Tribute Games : Semifinále






Na tuto chvíli jste jistě všichni čekali, jdeme do semifinále (no možná jste přímo na tuto chvíli nečekali, každopádně je tady). Zbývá šest splátců, ale vyhrát může jenom jeden.

Splátců nám málo ubývá i když nám se jejich smrt zdála poněkud nudná a málo krvavá. Přeci jenom zabití mačetou není originální, že Loretto. Zatímco smrt Salewy byla trochu zajímavější, stále to ovšem nebylo to pravé ořechové po čem kapitolané prahnou.Byla probodnuta šavlozubou pandou, bohužel ji jeden zub zůstal trčet v těle, což i nám kapitolanům přišlo dosti nechutné. Allii zabily kobrandy. Pro ty, kteří něvědí co to kobranda je, tak se jedná o mutanta s vlastnostmi kobry a anakondy. A jakéže to vlastnosti jsou? Nejdříve vás kobranda uštkne a tím vás paralyzuje. Následně vás přidusí a poté začne pomalu žrát. Zábavné že?

Zbývají už jenom tři splátci, vyhrát může pouze jeden. Jste zvědaví kdo vyhraje?
...To já taky :).


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...