5/01/2012

Eye catching: special editon (1)





Tento příspěvek je součástí projektu We love love

Krásného 1.května všem! Já Vás vítám u prvního Eye catching: special edition. Tento měsíc očekávejte každé pondělí (dnešek je výjimkou, neboť projek měl startovat od května) Eye catching v trochu upravené podobě. Doufám, že si měsíc lásky užijete! 

Název knihy: Ditched: A Love Story
Autor: Robin Mellom
Série:X
Díl:X
Speciálně zaměřeno na: Lásku  
Podívejte se na ni na: goodreads.com/ bookdepository.com
Průměrné hodnocení na goodreads.com: 3.69 při 840 hodnoceních



Anotace (náš překlad):
Maturantka Justina Griffith nikdy nebyla tou holkou, která snila o tom jít na ples. Značkové šaty a vysoké podpatky? To není její věc. A tak nikdy nepředpokládala, že jí její nejlepší kamarád, Ian Clark, pozve. Ian, který jí slíbil tu nejlepší noc na plese. A pak se na ní vykašlal.

Hodnocení obálky: Když jsem se na ní poprvé podívala, nevěnovala jsem nějakou velkou pozornost šatům. Ale když jsem knihu začala číst a pak se podívala pozorně na obálku – jo, to jsou Justininy šaty. Chudák holka, co. Ale jinak se mi ta obálka hrozně, hrozně, hrozně moc líbí! Je prostě... eye catching. Co vy, líbí se Vám?
Úryvky recenzí:
Moje recenze:
Protože tahle knížka mě donutila smát se, ale i plakat, přemýšlet nad Justininým chováním nebo nad tím, co zase provede. Prostě jsem si Ditched: A love story velmi užila.

Od karlaellenbach-lastword.blogspot:
V téhle rychlé a vtipné jízdě se bude střídat váš smích, sténaní, lapání po dechu a máchání pěstí a následně se začnete znovu smát. Přečtěte si tu knihu, milí přátelé.

Celkový první dojem (aneb proč by zrovninka Vás měla kniha zaujmout?): Kniha se tváří jako oddechové contemporary, které Vás donutí se zasmát, ale i zabrečet si, a tak zapomenout na všechny slasti a strasti života, které se okolo Vás melou. Jedná se o možná trochu nadprůměrnou knihu s krásnou obálkou, zajímavou anotací, střelenou hlavní hrdinkou. Prostě pravá kniha pro teenagery a skvělé svěží jarní a hlavně zamilované čtení! 

1 komentář:

  1. Priznám, že som o nej ešte nepočula, no podľa tvojich slov znie celkom zaujímavo... ešte sa po nej poobzerám :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...