5/07/2012

Eye Catching : Special Edition (2)

Tento příspěvek je součástí projektu We love love


Název knihy:  Fracture
Autor:  Megan Miranda
Série: X
Díl: X
Speciálně zaměřeno na: život
Podívejte se na ni na: bookdepository.co.uk/goodreads.com
Průměrné hodnocení na goodreads.com: 3,82 při  2 260 hodnoceních




Anotace (náš překlad):
Uběhlo jedenáct minut než Delaney Maxwell byla vytažená z ledového mainského jezera svým nejlepším kamarádem Deckerem. Tou dobou její srdce už netlouklo. Její mozek přestal fungovat. Byla mrtvá. I přesto, navzdory všem lékařským odhadům, se vrátila prakticky zdravá. Všichni chtějí, aby Delaney byla v pořádku, ale ona sama ví, že k tomu má hodně daleko.

Hodnocení obálky: 
Já tu obálku prostě miluju, líbí se mi hlavně to pozadí. Písmo je dobře zvolené a vlastně celkově jí nemám co vytknout. Jako bonus berte, že ta holka na obálce je hezká, což jak všichni víme, není standart :). 

Úryvky recenzí:
Moje recenze:
Kniha byla autorčiným debutem a rozhodně se jí povedla. Fracture rozhodně stojí za přečtení. Ano, jako prvotina autorky, měla samozřejmě mouchy, ale ty se daly lehce přehlédnout vzhledem k celku.

Od wolf-draven.blogspot:
Celkově jsem knihu hltala stránku za stránkou od první chvíle a neustále jsem musela přemýšlet, jak se bude děj rozvíjet.



Celkový první dojem (aneb proč by zrovninka Vás měla kniha zaujmout?):
První důvod je rozhodně knižní trailer, který přikládám jako bonus.Následně kvůli té boží obálce a skvělé anotaci. Postavy knihy jsou dobře popsané. Celá kniha je svým způsobem uvěřitelná a kdo má rád nadpřirozeno, určitě si přijde na své. 

a slibovaný bonus, protože ten trailer prostě musíte vidět:




1 komentář:

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...